Hej dziewczyny, mam wyniki badań hormonów z 4 dnia cyklu, do lekarza ide za 2 tyg więc wtedy zobaczę co powie, a póki co sama analizuję. Niby jest w normach, ale zastanawiam się czy nie mam za niskiego estradiolu i za wysokiego fsh? Estradiol 34,1 pg/ml a fsh 7,9 mlU/ml. Jesteście tak obcykane w diagnostyce że pomyślałam że podpytam
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Dzięki dajesz nadzieję, doskonale pamiętam Twoje obawy i chęć zamknięcia się w jakiejś kuli... ja po prostu chce wiedzieć na czym stoje a od poł roku co chwile coś się dzieje..Ja miałam robiona drożność właśnie tak na granicy. Dzień przed drożnością miałam plamienie takie typowo czerwone. Przed drożnością zgłosiłam swojej lekarce że mam mikro plamienie ale to w dniu badania to już była bardziej lekko podbarwiona wydzielina niż typowe plamienie i po sprawdzeniu przez gin tego plamienia okazało się że nie stanowi to przeszkody.
wrobelmm
Korzysta któraś z Was z prywatnego ubezpieczenia na własna rękę, nie z pracy? Allianz np?
Pamietam, że kiedyś była opcja przystąpienia do ubezpieczenia grupowego poza pracą - to się nazywało grupy otwarte lub coś podobnego. Jak się tym interesowałam, to tamte oferty również były całkiem spoko.Jak ja orientowałam się w tych ubezpieczeniach indywidualnych, to warunki były naprawdę kiepskie. Te pracownicze mają dużo lepsze. Ewentualnie można spróbować zapytać u jakiegoś agenta, czy nie jest w stanie wciągnąć do jakiejś istniejącej grupy.
wrobelmm
U mnie lekarz mówił, że delikatne plamienie nie stanowi problemu. Oby jednak wszystko zdążyło się oczyścić do niedzieli, żebyś nie musiała się tym stresować i w końcu mogła mieć zrobioną drożnośćA ja dzisiaj umowilam wizyte na niedziele drożność, ale okres dostałam dzisiaj rano, a nie wczoraj co mnie wkur**lo, mam nadzieje, że się zdąży wszystko wylać... i to nie będzie przeszkodą jakby było jakieś plemienie końcowe? Nie wiem
amusedxxx
ja miałam w 5dc i było okTo odbyło się tak, że sprawdziła stan pochwy czy jak? Ja będe wytedy w 5 dc , na ogół w 4 dni max koniec okresu a w piąty dzien ewentualnie mocz zabarwiony, ale z moim szczęściem
Marzenaaa12
Chodzi bardziej o to ze w nocy sie tyle nie pije co w dzien i ten mocz nie jest tak bardzo rozcieńczony. Ja na twoim miejscu bym zrobila rano testa jak ja w nocy wstaje i tak siku, to ma to jakieś znaczenie jak bym zrobiła jak wstanę przed pracą? Jednak nie będzie to pierwszy mocz
fckathy
a nie ma opcji przeniesienia na poniedziałek, tak?Dzięki dajesz nadzieję, doskonale pamiętam Twoje obawy i chęć zamknięcia się w jakiejś kuli... ja po prostu chce wiedzieć na czym stoje a od poł roku co chwile coś się dzieje..
anyżowa
Niee, przyjmuje tylko w niedzielęa nie ma opcji przeniesienia na poniedziałek, tak?
wero1234
Zaangażowana w BB
Baaardzo mocno trzymam kciuki! Moze jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklubiorę aromka, metforminę też biorę. Po lekach cały czas miałam pęcherzyk dominujący z lewego jajnika ale nic się nie działo po kilku stymulacjach Miałam badanie drożności jajowodów i Kontrast przeszedł ale miał z tym trochę problem, później już przeszedł więc jakieś zrosty tam były. To jest mój drugi cykl po drożności i pierwszy raz miałam pęcherzyki w prawym jajniku.
reklama
wero1234
Zaangażowana w BB
A Aromek ma podobne działania do clo tak? Oba leki są brane w tym samym celu? Czyms sie roznia?Baaardzo mocno trzymam kciuki! Moze jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu