reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
A to szybko się udało [emoji16] życzę spokojnej ciąży!
Długo karmiłaś? U Nas KP się nie udało niestety przez Problemy podczas porodu i moim samopoczuciu po porodzie ale za to byłam 1rok kpi[emoji5]pewnie pociągnęła bym dłużej bo młody mlekopijca ale niestety operacja, leki i trzeba było zakończyć.
Nie, ja miałam dopiero drugi cykl po porodzie i karmieniu. Stymulacje miałam przy pierwszych staraniach

A to szybko się udało [emoji16] życzę spokojnej ciąży!
Długo karmiłaś? U Nas KP się nie udało niestety przez Problemy podczas porodu i moim samopoczuciu po porodzie ale za to byłam 1rok kpi[emoji5]pewnie pociągnęła bym dłużej bo młody mlekopijca ale niestety operacja, leki i trzeba było zakończyć.
Tak naprawdę to cały czas karmię. Mały ma 11 miesięcy. Mam nadzieję, że nie będę musiała kończyć. Ja podziwiam kpi. Wiem ile to czasu i motywacji potrzeba. Nie wiem czy sama bym się zdecydowała 😉

Uwierz Mi, że patrząc jak dziecko uwielbia Twoje mleczko i za Nic nie chce się przestawić na mieszankę to z wielką chęcią to robisz[emoji5][emoji16]a za to z wielkim bólem kończysz. Dużo kobiet karmi w tandemie [emoji5] napewno i Tobie się uda.
Tak naprawdę to cały czas karmię. Mały ma 11 miesięcy. Mam nadzieję, że nie będę musiała kończyć. Ja podziwiam kpi. Wiem ile to czasu i motywacji potrzeba. Nie wiem czy sama bym się zdecydowała [emoji6]

Uwierz Mi, że patrząc jak dziecko uwielbia Twoje mleczko i za Nic nie chce się przestawić na mieszankę to z wielką chęcią to robisz[emoji5][emoji16]a za to z wielkim bólem kończysz. Dużo kobiet karmi w tandemie [emoji5] napewno i Tobie się uda.
Mój na szczęście po tacie uwielbia jeść wszystko, cokolwiek mu się da. Wiem ile kpi wymaga czasu, bo sama małemu sciagalam na jakieś wyjścia. I nie wyobrażam sobie tego robić dzień w dzień po kilka razy. Co do tandemu to na razie nie myślę, bo jeszcze wiele rzeczy może się wydarzyć. Póki co niech lekarz potwierdzi 😉

Hej dziewczyny,
Jakiś czas Was podczytuje. Wcześniej byłam na staraczkach II połowy 2020, teraz jestem tutaj z pytaniem, bo w sumie mam tak pierwszy raz. U Nas będzie już 15cs mniej więcej, okres powinnam dostać jutro, ale wczoraj pojawiło się trochę bladoróżowej krwi i jest tak to dziś. Temperatura 36,92. Miesiączkę mam obfita, a teraz to takie prawie nic.. powiedzcie mi co mam robić? Czekać jeszcze parę dni na rozwój wydarzeń czy zrobić jutro test domowy i zobaczyć co pokaże??

Hej dziewczyny,
Jakiś czas Was podczytuje. Wcześniej byłam na staraczkach II połowy 2020, teraz jestem tutaj z pytaniem, bo w sumie mam tak pierwszy raz. U Nas będzie już 15cs mniej więcej, okres powinnam dostać jutro, ale wczoraj pojawiło się trochę bladoróżowej krwi i jest tak to dziś. Temperatura 36,92. Miesiączkę mam obfita, a teraz to takie prawie nic.. powiedzcie mi co mam robić? Czekać jeszcze parę dni na rozwój wydarzeń czy zrobić jutro test domowy i zobaczyć co pokaże??
Ja bym poczekała. Plamienie często zwiastuje okres.

reklama
Do góry