L
LadyCaro
Gość
Hej, witamy Cię! Powodzenia!Hej kobietki, chyba w jakiejś części wpasowuje się. Jestem po odstawieniu hormonow końcem grudnia. Staramy się, jestem właśnie w trakcie okresu. Mam nadzieję, że luty da nam szczęście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, witamy Cię! Powodzenia!Hej kobietki, chyba w jakiejś części wpasowuje się. Jestem po odstawieniu hormonow końcem grudnia. Staramy się, jestem właśnie w trakcie okresu. Mam nadzieję, że luty da nam szczęście
Rozumiem Cię, kilka miesięcy temy był zwolnienia u mojego męża w pracy, i też był to dni trochę wyjęte z życia... nie myśl źle na zapas i nie stresuj się, bo jeszcze coś Ci się poprzestawia bądź dobrej myśli!Dziewczyny ja mam dziś załamkeW firmie gdzie pracuje szykują się zwolnieniaSzczegółów nie znam ale stres już się zaczyna. W zasadzie jestem w kropce, starać się dalej czy może przeczekać. I w takich momentach żałuje ze dopiero niedawno zdecydowałam się na kolejne dziecko. Wiadomo nigdy nie ma dobrego momentu ale teraz to już w ogóle. Sorki musiałam się wygadać. Za testujące i badające trzymam mocno kciuki
Jak Twoja beta?Trzymam kciuki żeby coś jeszcze się zmieniło
A wiesz czy zwolnienia dosięgną Ciebie? Trzymaj się dobrej myśli, pracuj jak gdyby nigdy nic. Co do starań nie doradcze. Podejrzewam że gdybym ja była w takiej sytuacji to bym zawiesiła starania.Dziewczyny ja mam dziś załamkeW firmie gdzie pracuje szykują się zwolnieniaSzczegółów nie znam ale stres już się zaczyna. W zasadzie jestem w kropce, starać się dalej czy może przeczekać. I w takich momentach żałuje ze dopiero niedawno zdecydowałam się na kolejne dziecko. Wiadomo nigdy nie ma dobrego momentu ale teraz to już w ogóle. Sorki musiałam się wygadać. Za testujące i badające trzymam mocno kciuki
Dziewczyny ja mam dziś załamke[emoji24]W firmie gdzie pracuje szykują się zwolnienia[emoji24]Szczegółów nie znam ale stres już się zaczyna. W zasadzie jestem w kropce, starać się dalej czy może przeczekać. I w takich momentach żałuje ze dopiero niedawno zdecydowałam się na kolejne dziecko. Wiadomo nigdy nie ma dobrego momentu ale teraz to już w ogóle. Sorki musiałam się wygadać. Za testujące i badające trzymam mocno kciuki [emoji2][emoji2]
Trzymam kciuki żeby coś jeszcze się zmieniło
Wynik dopiero wieczorem choc jestem prawie pewna ze utwierdze się tylko w przekonaniu , że okres bedzie , tylko później....Jak Twoja beta?
Bosze dziewczyny dostaje bzika, boli mnie jeden sutek, najśmieszniejsze ze jeden, brzuch troszkę boli ale jest mi nie dobrze, zeżarłam duży kawałek wuzetki i obawiam się że to przez to [emoji26] a najgorsze ze to moja ulubiona wuzetka a tak mi nie smakowała [emoji24]