reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Zapisz się koniecznie 😉

Moze zapisz się na wizytę do lekarza, ja w tym cyklu co było to 37-38 dc miałam owulacje 😉
Mam lekarza 16.02 , to byl najwcześniejszy termin. Wydaje mi się, że owulacje mogłam mieć w 27 dc , mialam wtedy strasznie mokro , duzo sluzu , ale nie pomyślałabym ze to owu , bo zawsze była ok 17 dc . Myslalam bardziej że może się udało 😁😂

@LadyCaro gdzie taki pakiet? Jakie laboratorium? Jaka cena?
@Trinnity to jest ten pakiet Link do: Pakiet badań - badania hormonalne - kobiety - POLMED S.A.
Koszt 95 zł, jak wykupujesz, to dzwonią do Ciebe, zeby dopasować placówkę najbardziej odpowiadajacą. Dla mnie zaletą jest też, ze mogę isć pon-pt, nie muszę się umawiać na konkretną godzinę. Dodatkowo na miejscu mog dokupić badania jakie chcę, np. wlasnie mam zamiar dokupić wit. d.

Mam lekarza 16.02 , to byl najwcześniejszy termin. Wydaje mi się, że owulacje mogłam mieć w 27 dc , mialam wtedy strasznie mokro , duzo sluzu , ale nie pomyślałabym ze to owu , bo zawsze była ok 17 dc . Myslalam bardziej że może się udało 😁😂
No to myślę że mogłaś mieć owu wtedy wiec by Ci się przesunęło 😉

@Trinnity to jest ten pakiet Link do: Pakiet badań - badania hormonalne - kobiety - POLMED S.A.
Koszt 95 zł, jak wykupujesz, to dzwonią do Ciebe, zeby dopasować placówkę najbardziej odpowiadajacą. Dla mnie zaletą jest też, ze mogę isć pon-pt, nie muszę się umawiać na konkretną godzinę. Dodatkowo na miejscu mog dokupić badania jakie chcę, np. wlasnie mam zamiar dokupić wit. d.
Dziękuję [emoji4] szukam idealnego pakietu dla siebie, planuję jutro zrobić badania (3dc)

Musze umówić się na monitoringi i teraz od jutra zaczynam Clo przez 5 dni czyli skończę 7dc i teraz kiedy monitoring? 9 czy 13 dc?

reklama
33dc, przez ostatnie dwa cykle właśnie w tym dniu dostawałam @ a jeszcze jej nie ma 🙄 już jak wiem, że ma przyjść to chociaż mogłaby się nie spóźniać. Ale od wczoraj czuję lekkie skurcze. Od kolejnego cyklu planuje pozmieniać parę rzeczy i zobaczymy 😃 i zastanawiam się czy w 3 dniu robić badania hormonalne, dziewczyny czy oprócz tsh, LH, FSH, prolaktyny i progesteronu warto coś zrobić??

Do góry