reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Czekamy na wiadomościDołączam do was! Ale na razie jeszcze nie wiem kiedy testuję, bo na razie czekam na @ po poronieniu. Mam nadzieję, że w ogóle nie przyjdzie ale raczej nastawiam się na testowanko w lutym dopiero
Lily2389
Łapiesz się idealnie w ostatni dzień lutegoJa testuję 28.02 mozna mnie wpisać
L
LadyCaro
Gość
Dokładnie, też mnie to przeraża...Który to Wasz cykl starań kobietki? Przeraża mnie ogólnie ilość kobiet, które są po stracie. Nigdy nie zagłębiałam się w to, ale od czasu jak zaczęliśmy starania to jest nas naprawdę bardzo dużo par które mają aniołki.
U nas to gdzieś 6 cykl, jeśli dostanę okres w terminie (początek lutego) to zaczynam 7cs.
Jedyne co mogłabym powiedzieć, to ze chyba miałąm biochemię - bardzo słaba kreska na teście, następnego dnia jeszcze słabsza, a okres w terminie. Więc w sumie nie wiem, i już nigdy się nie dowiem.
MyszkaMiki30
Ja zaczęła od sierpnia ale tak na luzie, we wrześniu zrobiłam wyniki krwi. TSH 2,8 w listopadzie spadło do 1,3. Po @ wybieram się do ginekologa, powiem o staraniach więc mam nadzieję, że może czegoś się dowiem ale ja tak narazie bez testów owulacyjnych itp. Na wspomaganie zakupiłam ovarin i olej z wiesiołka. Biorę od zeszłego cyklu. No i mojemu nie mówię kiedy mam dni płodne bo jego poprzednia partnerka straciła ciążę i widziałam na początku, że jak mówiłam, że chyba mam dni płodne to się spinał. Teraz nic nie mówię - działam [emoji4]Który to Wasz cykl starań kobietki? Przeraża mnie ogólnie ilość kobiet, które są po stracie. Nigdy nie zagłębiałam się w to, ale od czasu jak zaczęliśmy starania to jest nas naprawdę bardzo dużo par które mają aniołki.
L
LadyCaro
Gość
Też staram się nie mówić o płodnych, żeby nie było spiny, ale czasem sam pytaJa zaczęła od sierpnia ale tak na luzie, we wrześniu zrobiłam wyniki krwi. TSH 2,8 w listopadzie spadło do 1,3. Po @ wybieram się do ginekologa, powiem o staraniach więc mam nadzieję, że może czegoś się dowiem ale ja tak narazie bez testów owulacyjnych itp. Na wspomaganie zakupiłam ovarin i olej z wiesiołka. Biorę od zeszłego cyklu. No i mojemu nie mówię kiedy mam dni płodne bo jego poprzednia partnerka straciła ciążę i widziałam na początku, że jak mówiłam, że chyba mam dni płodne to się spinał. Teraz nic nie mówię - działam [emoji4]
Lily2389
Mój tez 6cs, od sierpnia 4 cykle na luzie, 5 monitoring i badania- cykl bezowulacyjny, 6cs na początku monitoringi które zwiastowały następny cykl bezoowulacyjny, wrzucislismy po 15 dc na luz a tu po terminie spodziewanej malpy niespodzianka i mimo ze dzis 45 dc a ja jestem może parę dni po owulacji, ale się cieszę
reklama
Lytomka
Ja jestem w trakcie 7cs.Mój tez 6cs, od sierpnia 4 cykle na luzie, 5 monitoring i badania- cykl bezowulacyjny, 6cs na początku monitoringi które zwiastowały następny cykl bezoowulacyjny, wrzucislismy po 15 dc na luz a tu po terminie spodziewanej malpy niespodzianka i mimo ze dzis 45 dc a ja jestem może parę dni po owulacji, ale się cieszę