reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też się chętnie dopiszę
Oleńka urodziła się 21.lutego 2007 o godz.10.15
waga 3950g dł. 58
poród w 39 tygodniu siłami natury , 10 p. Apgar

reklama
airin, moja Milenka tez urodzila sie 7 lutego i poczatkowo tez miala urodzic sie w dublinie, hi hi.

LENA - urodzona 23.02.2007 o godzinie 17.00

urodzona w 41 tc, CC
3950 g
59 cm długa
34 cm obwód główki
36 cm obwód klatki piersiowej
Apgar: 9 pkt

Pozdrawiamy wszystkie dzieciaczki i ich mamusie :-)

witam wszystkich bardzo serdecznie jestem mamą 5,5 miesięcznej Lenki (urodzona w warszawie szpital świętej Zofii 20.02
- waga 3200
- wzrost 50cm:)
- 10p.w skali apgar
pozdrawiam wszystkich

ja zostalam dzisiaj zaproszona.serdecznie dziekuje:-)
antowszpitalu006ws3.th.jpg

p2200151si0.th.jpg

Antoś wazyl 2800g i mierzyl 55cm.urodzony silami natury o 21.45 1.02.2007 w Opocznie,apgar9

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry