reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych lutówek!!! !!!!!

życzy grudniówka 06r :happy2:

reklama
Witam wszystkich.Chcę się z wami podzielić moim szczęściem gdyż w poniedziałek 19.02.07 o godz,16.25 przyszedł na świat przeż cesarskie cięcie mój synek Maciuś waga 3240 a długi 52cm.
Pozdrawiam wszystkie mamusie rozdwojone i te jeszcze nie.Postaram się wkleić zdjęcia.:-):-):-):tak::tak::tak::-D:happy::happy::happy:

A oto mój synuś Maciuś.Mam nadzieję że się udało wkleić to zdjęcie.

Trochę mnie nie było, ale chyba wiadomo dlaczego??? Zgadza się, malutka przyszła na świat trzy dni przed terminem, czyli 16.02.2007 o godzinie 14.15. Poród odbył sie siłami natury i jak bedę miec więcej czasu to napewno go opiszę, Haneczka ważyła 3,4 kg i miała 50 cm długości, dostała 10 punktów. Czy tutaj mam dołączyć zdjęcie???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry