reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Kobitki Wrocilam i chce sie pochwalic ze nie Sama bo z Malenstwem:tak: 07.02.2007 :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Gratulacje dla wszystkich mamus, ktore rozdwoily sie podczas mojej nieobecnosci
serdeczne gratulacje od styczniówki!!!!!
nie zapominaj, ze stycdzniówki tez czekają na relacje z porodu:-D ! na razie szybko dochodź do formy i wracaj na BB:tak:

Joasiek, mam do Ciebie prośbę. Mi to właściwie nie specjalnie przeszkadza, ale moja cała rodzina orzekła, że na początku wątku wszystkie dzieciaczki są umyte, a tylko nasza Oliwka w maziach płodowych i przez to nie widac jej buźki. Jesli nie sprawi Ci to kłopotu, to wymień to zdjęcie na inne z Galerii Zdjęc Naszych Pociech ze str. 1 (to w większym zbliżeniu) :happy:

a wogóle, to dołączam serdeczne gratulki dla rozdwojonych lutóweczek - niech wam się dzieciaczki zdrowo chowają!

Kasiad: nie ma najmniejszego problemu, już to zrobiłam :tak: Nie jestem tylko pewna, czy wstawiłam to zdjęcie o którym myślałaś?

Gratulacje dla Ciebie Mysia i dla Twojego Walentynkowego synka!!!

Joasiek, dzięki, o to mi właśnie chodziło :tak:

reklama
katarzynak: Śliczna córeczka :tak:

Dziewczyny, dziś w nocy Wiśnia urodziła swoje dzieciątko :-) :-) :-)

"Jest Patka! Urodziła się o 01:35 waży 4015g i ma 52cm. W pierwszej minucie dostała 9 punktów, potem już dycha! Poród ekspresowy siłami natury... Mała kluska jest strasznym głodomorem i ma zdecydowanie za dobrze rozwinięte płuca ;-)"

WIELKIE GRATULACJE dla szczęśliwej mamusi!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry