Moze o gluten chodzilo?@Darapuszkin dzieki za podrzucenie pomysłu, spróbuję tak. Sama codziennie taka owsiankę na mleku migdałowym jem to czasem ode mnie dziabnie, ale to tak niedużo.
@Olga089 przyznam szczerze, że nie wiem czemu, bo nie dopytalam tego nie lubię w tych wizytach, że w czasie krzyku, czy tego jak muszę się szarpać podczas rozbierania, muszę prowadzić z pediatra takie rozmowy. Mówiła że kaszki są ważne w diecie dziecka bo mają dużo czegoś (witamin?). Nie słyszałam i zapomniałam dopytać.
Jeszcze na koniec wizyty mi powiedziała że mała źle nie wygląda (9600g waży) i że kaszki tuczą i bądź tu mądrą mamą
Oj a wlasnie mialam zamawiac te niechodki. A jakie myslisz zeby kupic? Ja potrzebuje jakies do wozka ale moze te emu bylyby lepsze bo mają podeszwe to moglby sobie stanac juz pod koniec zimyChyba jednak buciki niechodki nie nadadzą się bo on bawi się na stojaka, jeść chce na stojąco i chyba jeszcze spać będzie na stojąco odkrył to wstawanie i ćwiczy. My dziś 1raz bataty, do tego brokuł, marchew, ziemniaki. Bez szału ale silna potrzeba samodzielnego jedzenia więc dzieć zadowolony. Daję mu zupki łyżeczką. Na śniadanie jajo na twardo u papryka, a drugie śniadanie to jaglanka, awokado, gruszka. Musimy się zaszczepić ale niechętnie tyle zarazków wkolo