reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

U mnie syn miał małą szpare a jak wyszły stałe zęby po 1, 2 to wszystko pięknie się zeszło 😊 i zęby ma równiutkie, proste.
Stomatolog mówiła, że jeśli się nie zejdą to wtedy będzie do podcięcia.

reklama
No według mnie powinni to sprawdzić już w szpitalu i dać skierownie , tak samo pediatra. Cały czas problemy z karmieniem zrzucali na zle przystawianie. No ja też nie jestem bez winy, bo mogłam wcześniej zajrzeć i poczytać .15.10 mamy wizytę, myślę, że podetniemy laserowo. Górne też wydaję się przykrótkie ale zobaczymy co lekarz powie.

No według mnie powinni to sprawdzić już w szpitalu i dać skierownie , tak samo pediatra. Cały czas problemy z karmieniem zrzucali na zle przystawianie. No ja też nie jestem bez winy, bo mogłam wcześniej zajrzeć i poczytać .15.10 mamy wizytę, myślę, że podetniemy laserowo. Górne też wydaję się przykrótkie ale zobaczymy co lekarz powie.
Tez nie wiem dlaczego tego nie ma w standardzie 😒 z starsza corka tez nie wiedzialam ze trzeba na to zwrocic uwage, teraz i tak wiem ze samemu nieraz nie tak latwo stwierdzic. Tez polozne w szpitalu twierdzily ze a to zle przystawiam a to mam za malo mleka ale zadna tam nie spojrzala na wedzidelko.

Przy drugim dziecku juz od razu mowilam zeby sprawdzily (w sumie to chwytal nie za dobrze ale mowilam to i tak na wszelki wypadek zeby sprawdzily), troche probowaly mnie spuscic na drzewo ale sie uparlam. Zawolaly doradczynie laktacyjne ale te tez niewiele pomogly 🙁 powiedzialy ze chyba (ale nie są pewne) ma ale ze one nie podetna. Znow sie uparlam to zawolaly jeszcze neurologopede i dopiero ta pani byla fachowcem i stwierdzila ze ma za krótkie i mnie pokierowala :) w szpitalu mi jednak nie podcieli tylko musialam prywatnie to zrobic 😕😕😕

U mojej córki jak miała kilka lat... A karmiona była długo na samym cycu gruba. Gadała (mliko, mama da am, tiot itd jak miała rok) a tu nagle BAM. Nie oczytana jestem w tym temacie ale dziwne to wszystko 😀) dziewczyny dajcie przepis na ten krem z kalarepki bo nie mogę znaleźć) dziękuję🌺

dziewczyny dajcie przepis na ten krem z kalarepki bo nie mogę znaleźć) dziękuję🌺
Link do: Wiosenny krem z kalarepy Tylko bez chrzanu małej robiłam.
Przez chorobę młoda niechce obiadów ☹️
Dziś przemyciłam obiad z samego rana na śniadanie i chyba tak będę teraz robić, bo później niechce zjeść. Jedynie kaszka z jakimś dodanym warzywem wchodzi.

reklama
Do góry