reklama
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Ja zaczęłam się przyglądać, mało też język wysuwał i często się od piersi odrywał.A kto to stwierdzil tak nagle? W sensie pp takim czasie
natusia.mamusia86
No według mnie powinni to sprawdzić już w szpitalu i dać skierownie , tak samo pediatra. Cały czas problemy z karmieniem zrzucali na zle przystawianie. No ja też nie jestem bez winy, bo mogłam wcześniej zajrzeć i poczytać .15.10 mamy wizytę, myślę, że podetniemy laserowo. Górne też wydaję się przykrótkie ale zobaczymy co lekarz powie.
Tez nie wiem dlaczego tego nie ma w standardzie z starsza corka tez nie wiedzialam ze trzeba na to zwrocic uwage, teraz i tak wiem ze samemu nieraz nie tak latwo stwierdzic. Tez polozne w szpitalu twierdzily ze a to zle przystawiam a to mam za malo mleka ale zadna tam nie spojrzala na wedzidelko.No według mnie powinni to sprawdzić już w szpitalu i dać skierownie , tak samo pediatra. Cały czas problemy z karmieniem zrzucali na zle przystawianie. No ja też nie jestem bez winy, bo mogłam wcześniej zajrzeć i poczytać .15.10 mamy wizytę, myślę, że podetniemy laserowo. Górne też wydaję się przykrótkie ale zobaczymy co lekarz powie.
Przy drugim dziecku juz od razu mowilam zeby sprawdzily (w sumie to chwytal nie za dobrze ale mowilam to i tak na wszelki wypadek zeby sprawdzily), troche probowaly mnie spuscic na drzewo ale sie uparlam. Zawolaly doradczynie laktacyjne ale te tez niewiele pomogly powiedzialy ze chyba (ale nie są pewne) ma ale ze one nie podetna. Znow sie uparlam to zawolaly jeszcze neurologopede i dopiero ta pani byla fachowcem i stwierdzila ze ma za krótkie i mnie pokierowala w szpitalu mi jednak nie podcieli tylko musialam prywatnie to zrobic
Ane20.02.20
U mojej córki jak miała kilka lat... A karmiona była długo na samym cycu gruba. Gadała (mliko, mama da am, tiot itd jak miała rok) a tu nagle BAM. Nie oczytana jestem w tym temacie ale dziwne to wszystko ) dziewczyny dajcie przepis na ten krem z kalarepki bo nie mogę znaleźć) dziękuję
Cookie_
Moderator
Link do: Wiosenny krem z kalarepy Tylko bez chrzanu małej robiłam.dziewczyny dajcie przepis na ten krem z kalarepki bo nie mogę znaleźć) dziękuję
Przez chorobę młoda niechce obiadów
Dziś przemyciłam obiad z samego rana na śniadanie i chyba tak będę teraz robić, bo później niechce zjeść. Jedynie kaszka z jakimś dodanym warzywem wchodzi.
Ane20.02.20
Współczuję. Mój sposób to pojenie wodą czy owoce. Wzmaga to moim apetyt. A potem obiadek. Dzięki za przepis!
reklama
Darapuszkin
Roma je za troje caly czas by cos wcinala i cycusia oczywiscie tez! Wide z bboxa pije i chyba lubi