reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
My teraz dajemy przy gornych jedynkach prawie codziennie 😣 przy dolnych tez czasem dostawal. No ale jak sie meczy i placze to nie mam serca nie dac 🙄
Syn na pewno ma nizszy prog bólu, przy starszej corce wystarczył dentinox i camilla :)

My dzis po prevenar 3 dawka. Mały waży 9.3 kg.
Ale szalenstwo w przychodni z tymi szczepionkami na grype. Dostali dzis 20 sztuk i jak bylam przed 11 to juz nic nie bylo. Nie wiedza kiedy i ile dostana, wolne terminy za 3 tygodnie a i tak przyjdzie sie i nie wiadomo czy bedzie szczepionka akurat wtedy bo dostaja co jakis czas kilkadziesiat sztuk i schodzą na pniu, a nie wiedza kiedy i ile dostaną 😬
Chyba wiec sobie odpuscimy szczepienie w tym roku na grype 🤷

My dzis po prevenar 3 dawka. Mały waży 9.3 kg.
Ale szalenstwo w przychodni z tymi szczepionkami na grype. Dostali dzis 20 sztuk i jak bylam przed 11 to juz nic nie bylo. Nie wiedza kiedy i ile dostana, wolne terminy za 3 tygodnie a i tak przyjdzie sie i nie wiadomo czy bedzie szczepionka akurat wtedy bo dostaja co jakis czas kilkadziesiat sztuk i schodzą na pniu, a nie wiedza kiedy i ile dostaną 😬
Chyba wiec sobie odpuscimy szczepienie w tym roku na grype 🤷
Ale ładna waga😁też słyszałam, że z tymi szczepieniami przeciwko grypie jest sajgon. My się nigdy nie szczepiliśmy i teraz też nie będziemy.

Dziewczyny ktore pisałyscie o tym niesymetrycznym pelzaniu- bylyscie juz u fizjo? U mnie rączki w miare na zmiane ale teraz sie dopatrzylam ze odpycha sie tylko lewą nóżką 😕

Dziewczyny ktore pisałyscie o tym niesymetrycznym pelzaniu- bylyscie juz u fizjo? U mnie rączki w miare na zmiane ale teraz sie dopatrzylam ze odpycha sie tylko lewą nóżką 😕
Ja byłam ale u znajomej fizo, ćwiczymy ale nadal pełzać jedną stroną. Też zaczął rączki na zmianę ale lewą nóżką się nie odpycha tylko puka nią o podłoże.

reklama
U mnie mała albo rusza naprzemiennie a jak chce szybko gdzieś się dostać to wtedy dwie ręce na raz a nogi naprzemiennie
Jesteśmy po telekonsultacji. Ma zlecony syrop Petit drill i inhalacje z Ectodose. Jak to nie pomoże mamy pokazać się na kontrolę.

Do góry