reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dziew zyny jest szansa ns brania tej luteiny skoro nie plemię?? Jak myślicie???
Nasza Pani dr M. to już z urzędu przypisuje luteine. Moja szwagierka nie wykupiła i było ok. Ale to indywidualna decyzja. Luteina wpływa na wynik progresteronu, a dupek nie. Ja mam w domu 2 nie otwarte opakowania luteiny podjęzykowej jak chcesz, sama używam duphaston.

reklama
Nasza Pani dr M. to już z urzędu przypisuje luteine. Moja szwagierka nie wykupiła i było ok. Ale to indywidualna decyzja. Luteina wpływa na wynik progresteronu, a dupek nie. Ja mam w domu 2 nie otwarte opakowania luteiny podjęzykowej jak chcesz, sama używam duphaston.
No ja robiłam ten progesteron i wydaje mi się że jest dobry i nie ma potrzeby brać.. Zwłaszcza że nie mam żadnych plamien itp rzeczy... No nie wiem pomyślę mam miesiąc na realizację recepty :)

Dziewczyny ja już po pierwszej wizycie:) wiek ciąży tak jak wychodzi z miesiączki, 6t0, wszystko rozwija się jak należy no i było serduszko [emoji3590] cieszę się szalenie. Doktor założył mi kartę ciąży i za 3 tygodnie idę na kontrolę.

Jeśli chodzi o L4 został mi tydzień pracy i wakacje, więc na razie nie idę [emoji14]

Co do książeczek- jeśli macie już swoje pociechy CZYTAJCIE IM KSIĄŻKI! nie zdajecie sobie sprawy jaka jest różnica w rozwoju między dziećmi którym czyta się w domu, a które tego nie mają- mówię to ja, nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej.

Dziewczyny ja już po pierwszej wizycie:) wiek ciąży tak jak wychodzi z miesiączki, 6t0, wszystko rozwija się jak należy no i było serduszko [emoji3590] cieszę się szalenie. Doktor założył mi kartę ciąży i za 3 tygodnie idę na kontrolę.

Jeśli chodzi o L4 został mi tydzień pracy i wakacje, więc na razie nie idę [emoji14]

Co do książeczek- jeśli macie już swoje pociechy CZYTAJCIE IM KSIĄŻKI! nie zdajecie sobie sprawy jaka jest różnica w rozwoju między dziećmi którym czyta się w domu, a które tego nie mają- mówię to ja, nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej.
Super wiadomości [emoji4] życzę Ci nudnych "9" miesięcy [emoji4]

reklama
Do góry