reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dodaje zdjęcia moich testów. Jestem 2 dni przed terminem @ więc wiem że kreski nie będą jednakowe. Chodzi mi o to że w ciągu 2 dni nic nie ciemnieje.
1 test z poniedziałku z porannego moczu.
2 test z wtorku z popołudniowego moczu.
3 test z dziś z porannego.
20190612_094434.jpeg

reklama
Dodaje zdjęcia moich testów. Jestem 2 dni przed terminem @ więc wiem że kreski nie będą jednakowe. Chodzi mi o to że w ciągu 2 dni nic nie ciemnieje.
1 test z poniedziałku z porannego moczu.
2 test z wtorku z popołudniowego moczu.
3 test z dziś z porannego. Zobacz załącznik 984727
Nie martw się masz 2 dni to okresu A po drugie jeden test jest innej firmy, kreseczki są widoczne, za dwa dni sprawdzisz to będą napewno ciemniejsze [emoji4]

Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasze ciaze byly planowane? Bo u mnie to wpadka i rozwazalam nawet tabletki wczesnoporonne ale mialam jakies koszmary nocne i teraz probuje sie jakos do niej przekonac..

Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasze ciaze byly planowane? Bo u mnie to wpadka i rozwazalam nawet tabletki wczesnoporonne ale mialam jakies koszmary nocne i teraz probuje sie jakos do niej przekonac..
U mnie planowana. Mamy już córkę 15 miesięczna i teraz bardzo się cieszymy. Staraliśmy się od stycznia.
W pierwszą ciaze zaszlam tydzień po ślubie. Była nie planowana. Byliśmy na etapie remontowania domu, mąż miał jeszcze jechać za granicę. On cieszył się bardzo a ja płakałam po nocach że nie tak miało być, że chciałam dziecko dopiero 2 lata po ślubie. Teraz nie wyobrażam sobie że miałoby być inaczej niż się stało. I nie wiem jak mogłam się nie cieszyć jak jest to największe szczęście jakie spotkało mnie w życiu.

Moja ciąża jest z tabletek antykoncepcyjnych, więc całkowicie nie planowana i jak mi się okres zaczął spóźniać (zawsze miałam co do godziny) to zrobiłam betę od razu i wyszła pozytywną. Na początku trochę się stresowałam, ale mój Wstręciuch bardzo się ucieszył mimo że nie planowane :) poza tym oboje jesteśmy już na tyle starzy że akurat by się już przydało :p

reklama
Dziewczyny to sa ładne kreski! Czym Wy się martwicie? Kto powiedział że im późniejsza ciąża tym ma być ciemniejsza? Tu chodzi o stężenie hormonu w moczu. Jednego dnia wypijesz więcej i kreska będzie jaśniejsza.
Błagam Was nie martwcie się o kolor testu. Cieszcie się ciąża a jak cos Was martwi to do lekarza! :-D

Miłego dnia :-)

Do góry