reklama
wesa
Fanka BB :)
Idź. Znieczulenia są specjalne nic nie zaszkodzi dzidzi. A to bardzo ważne w ciąży żeby pilnować ząbków. Także idź. Gorsze dla dzidzi sa niewyleczone zeby czy stany zapalne. Także wszystkie was zachęcam do kontroli w każdym trymestrze.To podpowiedz mi bo jutro mam wizytę i dwa zeby do zrobienia ze znieczuleniem, niby tym dla ciężarnych. Bije się z myślami czy iść czy nie iść [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Dzoana88
Dziękuję, uspokoilas mnie [emoji8][emoji8]Idź. Znieczulenia są specjalne nic nie zaszkodzi dzidzi. A to bardzo ważne w ciąży żeby pilnować ząbków. Także idź. Gorsze dla dzidzi sa niewyleczone zeby czy stany zapalne. Także wszystkie was zachęcam do kontroli w każdym trymestrze.
wesa
Skaling dla kobiety w ciąży nie jest szkodliwy. Ale dla mnie jako operatora bo trzymam to urządzenie w ręku i te wszystkie drganie przechodzą na mnie.mi wczoraj robiono skaling i dr powiedziała mi, że ciąża nie jest przeciwwskazania do tego. Przestraszylas mnie teraz... Ja pracuje w szpitalu i ultradźwięki i inne pola mam za ścianą
Masakra, naprawdę Ci współczuję... Ja już potrafię obejść się bez antybiotyku.. Bo poprostu nauczyłam się wyciągać te korki, które powodują zapalenia i jak wyjme to zapalenie schodzi... Ale myślę, że laryngolog przeplucze Ci ucho i da ten antybiotyk. Ból ucha to taki ból, że porodów przy nim to pikuś.
Jotka_
Ahaaaa no to już mię uspokoiłas ja na szczenię nie robię w pracy tych ultradźwiękowe toteż nie będą mi szkodzily ja jestem od roboty fizycznej w tym przybytku. Dobrze będzie..Skaling dla kobiety w ciąży nie jest szkodliwy. Ale dla mnie jako operatora bo trzymam to urządzenie w ręku i te wszystkie drganie przechodzą na mnie.
Jotka_
No ja juz mam na szczęście wszystko ogarnięte po pierwszej ciąży (dopiero ostatnio skończyłam) teraz kontrola za pół roku.Idź. Znieczulenia są specjalne nic nie zaszkodzi dzidzi. A to bardzo ważne w ciąży żeby pilnować ząbków. Także idź. Gorsze dla dzidzi sa niewyleczone zeby czy stany zapalne. Także wszystkie was zachęcam do kontroli w każdym trymestrze.
Koliberka
Juz?? Ja nie ide.. zamierzam pracowac najdluzej jak sie da chocby do poroduCzy idziecie na l4 po pierwszej wizycie?
Jotka_
Dziew zyny jest szansa ns brania tej luteiny skoro nie plemię?? Jak myślicie???
Dzoana88
Zależy od lekarza, mój powiedział że skoro nie mam problemów z plamieniami to mi nie przepisze bo nie ma potrzeby hmmm [emoji848][emoji848]Dziew zyny jest szansa ns brania tej luteiny skoro nie plemię?? Jak myślicie???
reklama
Jotka_
No mi przepisała, bo miałam już 3 biochemiczne.. Ale teraz nie mam serio żadnych objawów niepokojących. Nic mnie nie boli tak naprawdę, nie plamie..
Ostatnia edycja: