reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@wesa Bardzo Ci współczuję :/ ja tu marudzę na pęcherz a co dopiero Ty masz powiedzieć ;) na szczęście ja nigdy zapalenia ucha nie miałam więc mogę sobie tylko wyobrazić jaki to ból ;*

reklama
To podpowiedz mi bo jutro mam wizytę i dwa zeby do zrobienia ze znieczuleniem, niby tym dla ciężarnych. Bije się z myślami czy iść czy nie iść [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Idź. Znieczulenia są specjalne nic nie zaszkodzi dzidzi. A to bardzo ważne w ciąży żeby pilnować ząbków. Także idź. Gorsze dla dzidzi sa niewyleczone zeby czy stany zapalne. Także wszystkie was zachęcam do kontroli w każdym trymestrze.

Idź. Znieczulenia są specjalne nic nie zaszkodzi dzidzi. A to bardzo ważne w ciąży żeby pilnować ząbków. Także idź. Gorsze dla dzidzi sa niewyleczone zeby czy stany zapalne. Także wszystkie was zachęcam do kontroli w każdym trymestrze.
Dziękuję, uspokoilas mnie [emoji8][emoji8]

mi wczoraj robiono skaling i dr powiedziała mi, że ciąża nie jest przeciwwskazania do tego. Przestraszylas mnie teraz... Ja pracuje w szpitalu i ultradźwięki i inne pola mam za ścianą :p

Masakra, naprawdę Ci współczuję... Ja już potrafię obejść się bez antybiotyku.. Bo poprostu nauczyłam się wyciągać te korki, które powodują zapalenia i jak wyjme to zapalenie schodzi... Ale myślę, że laryngolog przeplucze Ci ucho i da ten antybiotyk. Ból ucha to taki ból, że porodów przy nim to pikuś.
Skaling dla kobiety w ciąży nie jest szkodliwy. Ale dla mnie jako operatora bo trzymam to urządzenie w ręku i te wszystkie drganie przechodzą na mnie.

Skaling dla kobiety w ciąży nie jest szkodliwy. Ale dla mnie jako operatora bo trzymam to urządzenie w ręku i te wszystkie drganie przechodzą na mnie.
Ahaaaa no to już mię uspokoiłas:D ja na szczenię nie robię w pracy tych ultradźwiękowe toteż nie będą mi szkodzily :p ja jestem od roboty fizycznej w tym przybytku. Dobrze będzie.. :)

No ja juz mam na szczęście wszystko ogarnięte po pierwszej ciąży (dopiero ostatnio skończyłam) teraz kontrola za pół roku.

reklama
No mi przepisała, bo miałam już 3 biochemiczne.. Ale teraz nie mam serio żadnych objawów niepokojących. Nic mnie nie boli tak naprawdę, nie plamie..

Ostatnia edycja:
Do góry