Dzoana88
Fanka BB :)
Dzisiaj u mnie 5t2dA który u ciebie tydzień? U mnie 5t0d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj u mnie 5t2dA który u ciebie tydzień? U mnie 5t0d
Możesz zrobić bete??? U mnie też tak było. Te testy są do D.... Wiesz, ile razy ja zanim zaszłam widziałam kreski??? Okazywało się późniejże to testowe... Sprawdziłam dziesiątki firm testów. I naprawdę kupowałam później tylko takie które nigdy nic mi nie pokazały. I teraz też kreska była mega słaba, a poprzedniego dnia wieczorem była ciemniejsza... I już myślałam że doopka... Wogole poka tegotesta...Cześć dziewczyny. Wstałam rano i zrobiłam test. Kreska jest widoczna ale nic a nic nie ciemniejsza niż na testach z poniedziałku.
W głowie już czarne myśli..
U mnie w dniu spodziewanej z porannego moczu. Też szału nie ma.Serio tak slabo tam testy pokazuja? Moze faktycznie dobrze zrobic bete. U mnie test po 3 dniach opoznionej miesiaczki wyszedl tak. Moze nie jakas bardzo ciemna ta kreska ale widoczna dobrze. Zobacz załącznik 984690
Tak tylko chciałam Ci pokazać, że nie od razu jest mocna krecha.velvetka ale widac tez bardzo dobrze.
Ja wiem ze w pozniejszej ciazy te kreski sa duzo ciemniejsze mi chodzilo ogolnie o to ze jak widzialam na testach u niektorych to te kreseczki tak delikatne ze niewiadomo czy ona tam jest czy nam sie wydajeTak tylko chciałam Ci pokazać, że nie od razu jest mocna krecha.