reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Hej dziewczynki ;) ja wczoraj umierałam z bólu głowy :( dziś na szczęście jest ok ;) jutro mam zamiar iść do rodzinnego z tym zapaleniem pęcherza bo nie przechodzi mi :)
Fajnie że nasze grono się rozrasta :*

Hej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?

Kurde wyjeszcze chodźcie na bete???? Kurde w pierwszej ciąży robiłam tylko raz... A teraz dwa razy zrobiłam... I myślalam że to wystarczająco... Hmm.. Nie wiem...

Hej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?
Witaj. :) gratulacje :)

Ja zostaje tutaj. :)

Kurde wyjeszcze chodźcie na bete???? Kurde w pierwszej ciąży robiłam tylko raz... A teraz dwa razy zrobiłam... I myślalam że to wystarczająco... Hmm.. Nie wiem...
Ja na becie nie byłam wcale, ani w tej ani w poprzedniej ciąży :-) Ciążę potwierdziłam u ginekologa. W pierwszej pognałam od razu jak tylko wyszły 2 kreski na teście i mi powiedział że to za wcześnie na potwierdzenie. Teraz czekam aż bedzie 7 tydzień

Gratulacje!
Nie wiem czy to ma sens łapać 7 srok za ogon. Już kiedyś na którymś forum taka grupa powstała i na Facebooku umarła szybką śmiercią. Tu jest trochę kameralnej i z zachowaniem prywatności, pokazujesz ile chcesz. Też zostaję tutaj.

Ja zrobiłam betę 2 razy żeby potwierdzić czy dobrze przyrasta. Teraz już czekam na ginekologa żeby potwierdzić :) moim zdanie nie ma sensu co chwilę robić bety jeśli nie dzieje się nic niepokojącego

reklama
Do góry