V
Vel
Gość
Beta super, tylko pozazdrościć.[emoji2956]Ja mam odruchy przy czyszczeniu zębów
W sobote zrobiłam trzecią betę przyrost do 32000 Jestem o wiele spokojniejsza i z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta super, tylko pozazdrościć.[emoji2956]Ja mam odruchy przy czyszczeniu zębów
W sobote zrobiłam trzecią betę przyrost do 32000 Jestem o wiele spokojniejsza i z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę
Witaj. gratulacjeHej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?
Ja na becie nie byłam wcale, ani w tej ani w poprzedniej ciąży :-) Ciążę potwierdziłam u ginekologa. W pierwszej pognałam od razu jak tylko wyszły 2 kreski na teście i mi powiedział że to za wcześnie na potwierdzenie. Teraz czekam aż bedzie 7 tydzieńKurde wyjeszcze chodźcie na bete???? Kurde w pierwszej ciąży robiłam tylko raz... A teraz dwa razy zrobiłam... I myślalam że to wystarczająco... Hmm.. Nie wiem...
Gratulacje!Hej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?
Ja zrobiłam betę 2 razy żeby potwierdzić czy dobrze przyrasta. Teraz już czekam na ginekologa żeby potwierdzić moim zdanie nie ma sensu co chwilę robić bety jeśli nie dzieje się nic niepokojącegoKurde wyjeszcze chodźcie na bete???? Kurde w pierwszej ciąży robiłam tylko raz... A teraz dwa razy zrobiłam... I myślalam że to wystarczająco... Hmm.. Nie wiem...