reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja zrobiłam betę 2 razy żeby potwierdzić czy dobrze przyrasta. Teraz już czekam na ginekologa żeby potwierdzić :) moim zdanie nie ma sensu co chwilę robić bety jeśli nie dzieje się nic niepokojącego
Ja robiłam betę 4 razy, bo lekarz kazał, a że ja panikara jestem straszna i bolał mnie brzuch, czasami mocno nawet i to było na rękę, żeby robić. Dla świętego spokoju ducha czemu by nie zrobić?

reklama
Ja robiłam betę 4 razy, bo lekarz kazał, a że ja panikara jestem straszna i bolał mnie brzuch, czasami mocno nawet i to było na rękę, żeby robić. Dla świętego spokoju ducha czemu by nie zrobić?
Dlatego napisałam że jak się nie dzieje nic niepokojącego, jak coś się dzieje typu mocne bóle, upławy podbarwione czy co jeszcze w tym stylu, to jak najbardziej

Ewelina, Ty masz prawo do panikowania. XD to ja już się nie będę wyglupiala jestem na 100%w ciąży i to będzie na bank chłopiec :D czekam sobie spokojnie na usg xD do 3lipca

Bo jak przyrost nie będzie książkowy to bedzie osrana po paszki [emoji16][emoji16] a to nie zawsze musi oznaczać coś złego, nie każdy jest książkowy [emoji16][emoji16] ja sprawdziłam dwa razy żeby zobaczyć przyrost był ok, sama nie wiem czy dalej sprawdzać, to wsumie indywidualna decyzja [emoji4]

Bo jak przyrost nie będzie książkowy to bedzie osrana po paszki [emoji16][emoji16] a to nie zawsze musi oznaczać coś złego, nie każdy jest książkowy [emoji16][emoji16] ja sprawdziłam dwa razy żeby zobaczyć przyrost był ok, sama nie wiem czy dalej sprawdzać, to wsumie indywidualna decyzja [emoji4]
Ale całe szczęście był książkowy i nic mi z dupy nie wypadło!

reklama
Do góry