reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Hej dziewczynki ;) ja wczoraj umierałam z bólu głowy :( dziś na szczęście jest ok ;) jutro mam zamiar iść do rodzinnego z tym zapaleniem pęcherza bo nie przechodzi mi :)
Fajnie że nasze grono się rozrasta :*

Hej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?

Kurde wyjeszcze chodźcie na bete???? Kurde w pierwszej ciąży robiłam tylko raz... A teraz dwa razy zrobiłam... I myślalam że to wystarczająco... Hmm.. Nie wiem...

Hej dziewczyny. Mam na imię Agnieszka, mam synka prawie 4 latka i obecnie jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, ale na teście porządne kreski. Jak na razie samopoczucie ekstra. Chciałam Was zapytać czy nie myślałyście o założeniu grupy na facebooku. W sumie to najpierw tam szukałam lutowych mamusiek 2020. Co Wy na to?
Witaj. :) gratulacje :)

Ja zostaje tutaj. :)

Kurde wyjeszcze chodźcie na bete???? Kurde w pierwszej ciąży robiłam tylko raz... A teraz dwa razy zrobiłam... I myślalam że to wystarczająco... Hmm.. Nie wiem...
Ja na becie nie byłam wcale, ani w tej ani w poprzedniej ciąży :-) Ciążę potwierdziłam u ginekologa. W pierwszej pognałam od razu jak tylko wyszły 2 kreski na teście i mi powiedział że to za wcześnie na potwierdzenie. Teraz czekam aż bedzie 7 tydzień

Gratulacje!
Nie wiem czy to ma sens łapać 7 srok za ogon. Już kiedyś na którymś forum taka grupa powstała i na Facebooku umarła szybką śmiercią. Tu jest trochę kameralnej i z zachowaniem prywatności, pokazujesz ile chcesz. Też zostaję tutaj.

Ja zrobiłam betę 2 razy żeby potwierdzić czy dobrze przyrasta. Teraz już czekam na ginekologa żeby potwierdzić :) moim zdanie nie ma sensu co chwilę robić bety jeśli nie dzieje się nic niepokojącego

reklama
Do góry