reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Bo jak przyrost nie będzie książkowy to bedzie osrana po paszki [emoji16][emoji16] a to nie zawsze musi oznaczać coś złego, nie każdy jest książkowy [emoji16][emoji16] ja sprawdziłam dwa razy żeby zobaczyć przyrost był ok, sama nie wiem czy dalej sprawdzać, to wsumie indywidualna decyzja [emoji4]
Jasne że indywidualne, poprostu zapytałam, bo myślałam że Trzeba :D jeszcze nie byłam u zdanego lekarza. Mam wizytę n NFZ dopiero 27

reklama
Ok, to fajnie. Widać jak dobrze dobrane imiona zmieniają trudne decyzje. [emoji23]
Wiesz, on w zasadzie jak usłyszał Hubert to aż zaswiergolil, że to będzie jego Hubercio. :D sama się zdziwiłam :D bo wcześniej nie było mowy o bracie... Absolutnie... Ale serio, jestem niemalże pewna że to będzie chłop. :D może głupia jestem, ale robimy zastawy z mężem już pół wypłaty postawiła n syna :D

Nie byłam obsrana po pachy.
Ale ja wcale nie napisałam że byłaś....
Sama mysle o zbadaniu jeszcze raz przyrostow, jestem po jednej stracie, i gdyby wyszło że przerasta ale "A może za malo" " A może mogłaby więcej urosnac" zapewne bym miała cykora i "osralabym się po pachy" A wizyta dopiero 29.06.
Troche wiecej luzu, nic zlego nie miałam na myśli [emoji6][emoji6][emoji6]

Wiesz, on w zasadzie jak usłyszał Hubert to aż zaswiergolil, że to będzie jego Hubercio. :D sama się zdziwiłam :D bo wcześniej nie było mowy o bracie... Absolutnie... Ale serio, jestem niemalże pewna że to będzie chłop. :D może głupia jestem, ale robimy zastawy z mężem już pół wypłaty postawiła n syna :D
Ja żadnych przeczuć nie mam. Ja sama nie wiem jak mojemu wytłumaczyć że będzie miał rodzeństwo. Chyba jak będę miała zdjęcie usg to mu się powie. Jak był mały i przynieśli siostrę cioteczną urodzoną w Krzyśka urodziny, to mówił "kup mi takie tylko inne". A teraz jednak chyba woli być jedynakiem. Za długo czekaliśmy z decyzją o dziecku i za długo nam się zeszło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@Jotka_Szczotka błąkam sie u Ciebie po mieścinie od godziny, pęcherz mnie ciśnie, jest gorąco jak cholera, zaparkować się nie ma gdzie, już mi na mózg pada i robię się agresywna i nieobliczalna.
@Dzoana88 Przepraszam i obiecuję poprawę. [emoji16]

Do góry