reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Nerwy mnie wykańczają i tak jak nie miałam żadnych objawów to wieczorem zauważyłam taki lekko różowy śluz i brzuch tak jakby na okres mnie ciągnie. Wizytę mam dopiero za tydzień. Jak do jutra nie minie to chyba na ip będę musiała jechać. Tylko co ja zrobię z małą. Same problemy mi się piętrzą. Idę spać mam nadzieje że rano będzie wszystko dobrze [emoji19]
Nutka ja w poprzednich ciazach miałam niewielkie plamienia na początku, jechałam wtedy na oddział i mnie zbadali od razu. Spokojnie to nie było nic groźnego. Choć rozumiem twój strach.

reklama
Nerwy mnie wykańczają i tak jak nie miałam żadnych objawów to wieczorem zauważyłam taki lekko różowy śluz i brzuch tak jakby na okres mnie ciągnie. Wizytę mam dopiero za tydzień. Jak do jutra nie minie to chyba na ip będę musiała jechać. Tylko co ja zrobię z małą. Same problemy mi się piętrzą. Idę spać mam nadzieje że rano będzie wszystko dobrze [emoji19]
Wszystko będzie dobrze Kochana, śpij i odpoczywaj:* gdyby tfutfu coś to jedz odrazu...

Hej Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki! Zaczynam hardcorowy tydzień... Codziennie po 12 godzin w pracy, a pogoda nie sprzyja do tego... Mam nadzieję że wytrzymam :o :o

Cześć dziewczyny, jestem mama 15 miesiecznej córki i chyba do naszego grona dołączy kolejny członek :)
Dziś 25 dc i cien cienia na testach. Za dwa dni powtórzę czy kreska ciemnieje :)
20190610_094248.jpeg

reklama
Do góry