reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i rób tylko tyle ile musisz.. Oszczędzaj się. :*Hej Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki! Zaczynam hardcorowy tydzień... Codziennie po 12 godzin w pracy, a pogoda nie sprzyja do tego... Mam nadzieję że wytrzymam
Ja jeszcze mam tydzień urlopu ale mam tyle do robienia w domu... Byłam rano u dentysty na ściąganie kamienia... Maaatko smak tej pasty.... No miałam aż odruchy wymiotne... ale mam wyrozumiali Pana dr
nutka83
@Kasia654 witaj serdecznie na wątku [emoji8]
U mnie noc spokojna, chociaż często się przebudzałam. Wcześniejsze ciąże były wzorowe, więc teraz panikuje jak nie ja. Sama nie wiem czy jechać do szpitala bo opinie to on ma straszne. Nie wiem czy tam więcej nerwów nie stracę niż to warte. Mąż wraca o 15 z pracy, potem mamy z młodszą do dentysty na 16:30 nie wiem gdzie w tym wszystkim jeszcze ja. Znając siebie pewnie będę czekać na tą poniedziałkową wizytę u lekarza. Chyba że naprawdę będzie dużo tego plamienia albo zacznie mnie bolec brzuch.
U mnie noc spokojna, chociaż często się przebudzałam. Wcześniejsze ciąże były wzorowe, więc teraz panikuje jak nie ja. Sama nie wiem czy jechać do szpitala bo opinie to on ma straszne. Nie wiem czy tam więcej nerwów nie stracę niż to warte. Mąż wraca o 15 z pracy, potem mamy z młodszą do dentysty na 16:30 nie wiem gdzie w tym wszystkim jeszcze ja. Znając siebie pewnie będę czekać na tą poniedziałkową wizytę u lekarza. Chyba że naprawdę będzie dużo tego plamienia albo zacznie mnie bolec brzuch.
U
użytkownik 191
Gość
WitajCześć dziewczyny, jestem mama 15 miesiecznej córki i chyba do naszego grona dołączy kolejny członek
Dziś 25 dc i cien cienia na testach. Za dwa dni powtórzę czy kreska ciemnieje Zobacz załącznik 983808
U
użytkownik 191
Gość
Ja mam odruchy przy czyszczeniu zębówTrzymam kciuki i rób tylko tyle ile musisz.. Oszczędzaj się. :*
Ja jeszcze mam tydzień urlopu ale mam tyle do robienia w domu... Byłam rano u dentysty na ściąganie kamienia... Maaatko smak tej pasty.... No miałam aż odruchy wymiotne... ale mam wyrozumiali Pana dr
W sobote zrobiłam trzecią betę przyrost do 32000 Jestem o wiele spokojniejsza i z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę
wesa
Super gratulacje. U mnie też takie cienie były. Witamyw naszym gronieCześć dziewczyny, jestem mama 15 miesiecznej córki i chyba do naszego grona dołączy kolejny członek
Dziś 25 dc i cien cienia na testach. Za dwa dni powtórzę czy kreska ciemnieje Zobacz załącznik 983808
V
Vel
Gość
Trzymam kciuki, ale nie forsuj się za bardzo.[emoji6]Hej Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki! Zaczynam hardcorowy tydzień... Codziennie po 12 godzin w pracy, a pogoda nie sprzyja do tego... Mam nadzieję że wytrzymam
V
Vel
Gość
Witam, miło Cię poznać. Rozgość się.Cześć dziewczyny, jestem mama 15 miesiecznej córki i chyba do naszego grona dołączy kolejny członek
wesa
U mnie też wizyta w piątek. Dziś nie poleciałam na betę bo ucho tragedia, może jutro już będzie lepiej to skoczę. Mam tydzień urlopu na naukę, za tydzień egzamin, także staram się nic nie robić tylko czytaćJa mam odruchy przy czyszczeniu zębów
W sobote zrobiłam trzecią betę przyrost do 32000 Jestem o wiele spokojniejsza i z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę
reklama
V
Vel
Gość
Dobrze, że się uspokoiło. Odpoczywaj w miarę możliwości i się nie denerwuj, choć wiem że łatwiej powiedzieć jak zrobić.@Kasia654 witaj serdecznie na wątku [emoji8]