U
użytkownik 191
Gość
U mnie podobnie, mam na 14 a weszła dopiero 13.15 ☹Właśnie czekam. Pani z 12 dopiero weszła, ja mam na 13. Także godzina obsuwy. Mam stesa. Aż mnie zaczął dziś brzuch boleć. Trzymajcie kciuki za fasolkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnie, mam na 14 a weszła dopiero 13.15 ☹Właśnie czekam. Pani z 12 dopiero weszła, ja mam na 13. Także godzina obsuwy. Mam stesa. Aż mnie zaczął dziś brzuch boleć. Trzymajcie kciuki za fasolkę.
Ooo ja sobie też poczekam... Bo dr przyjmuje od 15i koleje czka, jestem 3wiec i tak dobrzeU mnie podobnie, mam na 14 a weszła dopiero 13.15 ☹
To zależy od lekarza, jeden każe Ci zrobić beta hcg a drugi nie. Za tydzień lekarz potwierdzi że jest pęcherzyk i może ciałko żółte, za dwa tygodnie może byłoby już serduszko.Cześć dziewczyny. Ja dopiero po teście - pozytywny to moja pierwsza ciąża - jestem przerażona oprócz bólu głowy, sporadycznych zawrotów oraz delikatnych bólów brzucha - nie mam żadnych innych dolegliwości. Jeszcze nie robiłam badań, to dopiero 4 tydzień i 3 dzień. Zamierzam zapisać do lekarza na następny tydzień. Myślicie, że wcześniej powinnam zrobić HCG i z wynikami pójść do ginka?
Gratuluję kochana [emoji8] piękna kropeczka [emoji3526]Ja juz jestem po wizycie Przedstawiam Wam nasza 6 tygodniowo kropeczke. Mąż był że mną, widział bicie serduszka mam już mega spokojna głowę. Zobacz załącznik 985779
Gratulacje!Ja juz jestem po wizycie Przedstawiam Wam nasza 6 tygodniowo kropeczke. Mąż był że mną, widział bicie serduszka mam już mega spokojna głowę. Zobacz załącznik 985779
Ja juz jestem po wizycie Przedstawiam Wam nasza 6 tygodniowo kropeczke. Mąż był że mną, widział bicie serduszka mam już mega spokojna głowę. Zobacz załącznik 985779