reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Ta pogoda chyba wzmaga dolegliwości... Siedzę piąty dzień te 12 godzin i czuję się z minuty na minutę coraz gorzej... Zmęczenie, rozdrażnienie, zawroty głowy, mdłości, wymioty na szczęście w ciągu dnia mnie nie męczą za to w nocy i nad ranem jak najbardziej... :( Masakra jakaś

Cześć dziewczyny. Ja dopiero po teście - pozytywny :) to moja pierwsza ciąża - jestem przerażona :errr: oprócz bólu głowy, sporadycznych zawrotów oraz delikatnych bólów brzucha - nie mam żadnych innych dolegliwości. Jeszcze nie robiłam badań, to dopiero 4 tydzień i 3 dzień. Zamierzam zapisać do lekarza na następny tydzień. Myślicie, że wcześniej powinnam zrobić HCG i z wynikami pójść do ginka?

Cześć dziewczyny. Ja dopiero po teście - pozytywny :) to moja pierwsza ciąża - jestem przerażona :errr: oprócz bólu głowy, sporadycznych zawrotów oraz delikatnych bólów brzucha - nie mam żadnych innych dolegliwości. Jeszcze nie robiłam badań, to dopiero 4 tydzień i 3 dzień. Zamierzam zapisać do lekarza na następny tydzień. Myślicie, że wcześniej powinnam zrobić HCG i z wynikami pójść do ginka?
To zależy od lekarza, jeden każe Ci zrobić beta hcg a drugi nie. Za tydzień lekarz potwierdzi że jest pęcherzyk i może ciałko żółte, za dwa tygodnie może byłoby już serduszko.

Ja juz jestem po wizycie Przedstawiam Wam nasza 6 tygodniowo kropeczke. Mąż był że mną, widział bicie serduszka :) mam już mega spokojna głowę. :)
IMG_20190614_153426.jpg

reklama
Do góry