reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja powiedziałam w pracy dwóm koleżanką i tyle. W sumie ta ciąża to jest taki szok dla mnie, że jakoś muszę się sama z tym wszystkim oswoić... Ja do pracy chodzę , nie mam żadnych jakiś takich objawów i pewnie będę chodzić gdzieś tak do 7 miesiąca chyba że coś będzie nie tak to wtedy L4... Udanego weekendu dla Was!:)

reklama
Jeny kobity, jak Wy tak przeżywacie listę uczestniczek, to co będzie przy różnicach światopoglądowych i moralnych 😜🙈

Chyba OCZYWISTE dla każdego jest to, że na prywatnym jeśli ktoś się nie będzie udzielać, to bez sentymentu i pożegnania robi ciao! 😜 ✌🏻
Myślę, że styczeń zweryfikuje realnie listę bez spin :)

Jeny kobity, jak Wy tak przeżywacie listę uczestniczek, to co będzie przy różnicach światopoglądowych i moralnych 😜🙈

Chyba OCZYWISTE dla każdego jest to, że na prywatnym jeśli ktoś się nie będzie udzielać, to bez sentymentu i pożegnania robi ciao! 😜 ✌🏻
Myślę, że styczeń zweryfikuje realnie listę bez spin :)
dokładnie

Po wizycie i na szczęście wszystko dobrze, serduszko jest, więc kamień z serca, bo przez ostatnie kilka dni mój brak objawów mnie już zaczął stresować i się zastanawiałam czy wszystko dobrze. Rozbieżność terminu OM z USG jest 1 dzień, więc zosatjemy na razie przy tym z OM i kolejną wizytę mam 29 stycznia

Mnie trochę męczy to, że nikomu nie powiedzieliśmy o ciąży. Z partnerem średnio mogę o tym rozmawiać, w sensie przejmuje się moim złym samopoczuciem itp, ale rozmowy o ciąży, co dalej itp itd to już średnio jego działka.

Ale partner zdecydowanie nie chce nikomu mówić jeszcze więc nie naciskam. Dobrze, że mam was.
My też póki co nikomu nie mówimy, ale to ze względu na to, że wiem jakich komentarzy mogę się spodziewać, bo mam 25 lat i to będzie moje drugie dziecko, a w moim otoczeniu większość osób ma jednak później dzieci i już mam dość tekstów o tym że powinnam się najpierw wyszaleć i inne takie, już słyszałam to jak brałam ślub i później przy pierwszym synu, więc teraz powiem jak najpóźniej

Po wizycie i na szczęście wszystko dobrze, serduszko jest, więc kamień z serca, bo przez ostatnie kilka dni mój brak objawów mnie już zaczął stresować i się zastanawiałam czy wszystko dobrze. Rozbieżność terminu OM z USG jest 1 dzień, więc zosatjemy na razie przy tym z OM i kolejną wizytę mam 29 stycznia
A w którym tygodniu jesteś? :)

reklama
Do góry