reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Polecę jutro po wizycie jak się dowiem że wszystko ok.
Ja mam wizytę 29.06 dopiero I dziś zadzwoniłam do innego gina co pracuje też w szpitalu niedaleko mnie i mam wizytę 19.06 [emoji4] ciesze sie niezmiernie że nie będę musiała tyle czekać, będzie wtedy 6+3 Mam nadzieje ze coś będzie już widać.

Ostatnia edycja:
Ja juz tez sie w spodnie nie dopinam :( fajnie ze macie tak szybko usg ja wizyte mam dopiero 4.7 a usg jakos pozniej. Tak o tych wozkach rozmawiamy i zerknelam sobie na allegro co maja i tak mi sie na poczatek te 2 spodobaly. Napewno bede kupowala jakis w Polsce bo sa duzo tansze Link do: ANEX SPORT 4W1 CYBEX ATON 5 BAZA 2-FIX NEW 2018

Ostatnia edycja:
My wybraliśmy albo bebetto Holland, albo chicco activ 3. Zależy ile kazy nazbieramy sobie... Ten drugi miałam z synem był meeeega.. Ale drogawy...

Dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3
1560432884246.jpeg

reklama
Dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3 Zobacz załącznik 985353
Super! Gratuluję :) ja też czekam na swoją wizytę 19.06 i nie mogę się już doczekać! :D

Do góry