reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Nie wierzę. W przychodni znowu, uwaga, ZGUBILI moją próbkę krwi. Zapraszają na test sikany, przecież wystarczy, po co im więcej? W takich chwilach żałuję, że nie ma mnie w Polsce, gdzie beta kosztuje 30 zł, wynik sprawdzam w necie tego samego dnia, a ginekolog przyjmuje prywatnie i za 200 zł robi usg wtedy, kiedy mam takie życzenie. :(

reklama
Nie wierzę. W przychodni znowu, uwaga, ZGUBILI moją próbkę krwi. Zapraszają na test sikany, przecież wystarczy, po co im więcej? W takich chwilach żałuję, że nie ma mnie w Polsce, gdzie beta kosztuje 30 zł, wynik sprawdzam w necie tego samego dnia, a ginekolog przyjmuje prywatnie i za 200 zł robi usg wtedy, kiedy mam takie życzenie. :(
Myślałam, że takie rzeczy tylko w Polsce. Współczuję.

Dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3 Zobacz załącznik 985353
Gratuluję :) Cudna Kropeczka
Myślę że tak. W poprzednich ciązach co wizytę miałam usg.
Pytam, bo ja jutro też idę na usg :) liczę że nie odkryje mi tam dr pustego jajka... Już nie mogę przestać o tym myśleć, chce ju, jutro

Cześć dziewczyny, czy można dołączyć?
Dzisiaj zrobiłam test, bo okres się nie pojawiał od dwóch dni i jest! Blada kreska ale jest.
Zaskoczyło mnie to, bo od miesiąca miałam przykrą sytuację rodzinną (nagłe pogorszenie się zdrowia babci i niestety jej pogrzeb) i za cholerę nie przyszło mi przez myśl, że mogło się udać :)
Pozdrawiam Was,
Gosia
P.S. Mam nadzieję, że uda mi się Was nadrobić :)

Cześć dziewczyny, czy można dołączyć?
Dzisiaj zrobiłam test, bo okres się nie pojawiał od dwóch dni i jest! Blada kreska ale jest.
Zaskoczyło mnie to, bo od miesiąca miałam przykrą sytuację rodzinną (nagłe pogorszenie się zdrowia babci i niestety jej pogrzeb) i za cholerę nie przyszło mi przez myśl, że mogło się udać :)
Pozdrawiam Was,
Gosia
P.S. Mam nadzieję, że uda mi się Was nadrobić :)
Witamy Gosiu!

Dzięki za przyjęcie kobitki <3. Może tak po krótce coś opowiem o sobie. Jak już wiecie mam na imię Gosia, a w styczniu stuknęła mi już 30stka (ale ten czas leci). Mieszkam pod W-wą, pracuję też tutaj.
To moja pierwsza ciąża i oczywiście jestem pełna obaw i strachu... Dzisiaj byłam również na becie i w sobotę idę na powtórkę. Do ginekologa umówiłam się na 21.06 ;) może już coś będzie widać. O ciąży wiem tylko ja i moja przyjaciółka, bo byłam w takim szoku, że nie wierzyłam, że tam wyszła 2kreska!!!
Mężowi chcę powiedzieć dopiero na dzień taty, myślę że to będzie dobra niespodzianka:D:D:D:D:D

@godzbal super niespodziankę będzie miał Twój mąż ;) ja też zawsze chciałam jakoś z inspiracją powiadomić o ciąży męża, ale oczywiście nie umiałam wytrzymać z moimi przeczuciami i oczywiście o wszystkim go informowałam na bieżąco :)

reklama
@godzbal super niespodziankę będzie miał Twój mąż ;) ja też zawsze chciałam jakoś z inspiracją powiadomić o ciąży męża, ale oczywiście nie umiałam wytrzymać z moimi przeczuciami i oczywiście o wszystkim go informowałam na bieżąco :)
liczę, że też się nie wygadam wcześniej, bo czasami potrafię coś palnąć :p najgorzej będzie z udawaniem okresu:o:-) :):p tego nie przemyślałam...

Do góry