reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Polecę jutro po wizycie jak się dowiem że wszystko ok.
Ja mam wizytę 29.06 dopiero I dziś zadzwoniłam do innego gina co pracuje też w szpitalu niedaleko mnie i mam wizytę 19.06 [emoji4] ciesze sie niezmiernie że nie będę musiała tyle czekać, będzie wtedy 6+3 Mam nadzieje ze coś będzie już widać.

Ostatnia edycja:
Ja juz tez sie w spodnie nie dopinam :( fajnie ze macie tak szybko usg ja wizyte mam dopiero 4.7 a usg jakos pozniej. Tak o tych wozkach rozmawiamy i zerknelam sobie na allegro co maja i tak mi sie na poczatek te 2 spodobaly. Napewno bede kupowala jakis w Polsce bo sa duzo tansze Link do: ANEX SPORT 4W1 CYBEX ATON 5 BAZA 2-FIX NEW 2018

Ostatnia edycja:
My wybraliśmy albo bebetto Holland, albo chicco activ 3. Zależy ile kazy nazbieramy sobie... Ten drugi miałam z synem był meeeega.. Ale drogawy...

Dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3
1560432884246.jpeg

reklama
Dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3 Zobacz załącznik 985353
Super! Gratuluję :) ja też czekam na swoją wizytę 19.06 i nie mogę się już doczekać! :D

Do góry