wesa
Fanka BB :)
Polecę jutro po wizycie jak się dowiem że wszystko ok.@wesa tak ciążowe [emoji4] dokladnie takie jak na zdjęciu bardzo wygodne i długie i krótkie, polecam Zobacz załącznik 985316
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecę jutro po wizycie jak się dowiem że wszystko ok.@wesa tak ciążowe [emoji4] dokladnie takie jak na zdjęciu bardzo wygodne i długie i krótkie, polecam Zobacz załącznik 985316
Ja mam wizytę 29.06 dopiero I dziś zadzwoniłam do innego gina co pracuje też w szpitalu niedaleko mnie i mam wizytę 19.06 [emoji4] ciesze sie niezmiernie że nie będę musiała tyle czekać, będzie wtedy 6+3 Mam nadzieje ze coś będzie już widać.Polecę jutro po wizycie jak się dowiem że wszystko ok.
Jutro masz usg?Polecę jutro po wizycie jak się dowiem że wszystko ok.
Super! <3 piękne zdjęcieDziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3 Zobacz załącznik 985353
Myślę że tak. W poprzednich ciązach co wizytę miałam usg.Jutro masz usg?
SuperDziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3 Zobacz załącznik 985353
Super! Gratuluję ja też czekam na swoją wizytę 19.06 i nie mogę się już doczekać!Dziewczyny, ja już po pierwszej wizycie Pani Doktor bardzo miła, zrobiła USG i wychodzi ze ciąża jest sporo młodsza niż wychodzi to z okresu. CRL tylko 1,8 mm. Dostałam skierowanie na komplet badań i kolejna wizyta za 2-3 tyg. Ale słyszałam bicie serduszka <3 Zobacz załącznik 985353