Ane20.02.20
Fanka BB :)
Ja z moim cc czekam na wizytę u swojej dr. Lub jak coś się rozkręci to na szpital.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, niech malutka szybko wyzdrowieje a Ty nabieraj sił.Urodziłam wczoraj. 6h ale jestem wykończona. Niestety malutka jest na intensywnej terapii przez zapalenie płuc. Opiszę Wam wszystko jak tylko dojdę do siebie.
Skierowanie już masz od lekarza?Ja z moim cc czekam na wizytę u swojej dr. Lub jak coś się rozkręci to na szpital.
Czy dobrze widzę, że na ktg skurcze Ci się piszą? U mnie brak coś tam na poziomie 20 ale to równe 0. To z jednej str dobrze, jakby co nie będzie na zimno.Takie ktg a Ty dziś też ktg?
Gratuluję z całego serduszka, wracaj do sił a dla kruszynki szybkiego powrotu do zdrówka❤❤❤Urodziłam wczoraj. 6h ale jestem wykończona. Niestety malutka jest na intensywnej terapii przez zapalenie płuc. Opiszę Wam wszystko jak tylko dojdę do siebie.
O kurcze ekstra! Gratulacje i cieszcie sie sobą. Duuuuzo zdrowka;* a z usg jaka waga wychodzila?Dziewczyny, u mnie juz po cc. Waga ponad 4kg juz jestem spionizowana i powoli dochodzimy do siebie. Teraz trzymamy kciuki za Was