reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Takie ktg :) a Ty dziś też ktg?
Czy dobrze widzę, że na ktg skurcze Ci się piszą? U mnie brak coś tam na poziomie 20 ale to równe 0. To z jednej str dobrze, jakby co nie będzie na zimno.
U mnie przed cc podają oksytocyne i wywołują skurcze jak ich brak i dopiero zabieg 😋

@natusia.mamusia86 u anesteziologa będę wypełniać dokumentację odnośnie znieczulenia, historii chorób itd. Dostanę skierowania na ostatnie badania które mam zrobić w czwartek z rana i po ich zrobieniu ruszyć prosto na izbę przyjęć. Po 12 oddział będzie miał już moje wyniki i dowiem się o której w piątek będzie zaplanowany zabieg. Z tego co mój lekarz mówił jak mnie wpisywał na listę to nikogo z cc nie było tylko 2 laparoskopie.

@alible gratulacje i duzo zdrowka!

Przepraszam za opoznienie ale mamy z mężem kryzys. Tak mnie wkurzyl ze od wczoraj normalnie myślałam ze wyjde z siebie i oczywiście musiałam porządnie się wyryczeć. Ale byliśmy razem wieczorem u lekarza. Bardzo mnie pocieszył, że z serduchem ok, nie ma zadnej tachykardii, taki zapis ktg moze sie zdarzyc jak moj stres udziela sie małej. Powiedział że MAM JUZ NIE ROBIC ZADNYCH BADAŃ (yeah!) i za tydzien robimy test OTC. Córka jest juz baaardzo nisko i waży 3600 więc mozliwe ze juz zostane 10go w szpitalu.

Trzymam za Was wszystkie kciuki. Co do chodzenia to nie mam zadnych boli, moge robic kilometry tylko ze zadyszke lapie :D

reklama
Do góry