reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@middayjoy Trzymam za jutrzejszy dzień bardzo,bardzo,bardzo mocno kciuki. Wypocznij, wyśpij się, dzisiaj jeszcze się najedź😉 Życzę Tobie cc bez komplikacji i jak dojdziesz troszku do siebie to daj znać❤❤

reklama
Dzieki Dziewczyny 😍😍😍 wlasnie sie zameldowalam na oddziale, mam juz wenflon a teraz wcinam kanapki z schaboszczakiem 😝 niby polozne mowia zeby jesc do 22 a pic do 24 ale moja pani doktor powiedziala ze 6 h na czczo trzeba byc wiec zamierzam jeszcze troche zjesc ;)
Chyba sie tu dzis nie wyspie bo o 2 w nocy jest jakies sprawdzanie tetna a o 5 ktg a potem kroplowka :) jakos nie dociera do mnie ze to juz jutro...

Też bym wolała iść na oddział wieczorem a mam się stawić z rana. Najpierw rano zajść do laboratorium by pobrali krew i co tam jeszcze potrzeba a później iść na IP.
Będę leżała i książke czytała 😉
Mąż mi każe teraz cały czas leżeć bym wytrwała do piątku. Trochę mi szkoda, bo w sobotę zorganizowałam urodziny dla syna i mąż sam będzie musiał ogarnąć wszystko. Tzn wszystko dopięte, ale on już będzie na miejscu doglądał.

reklama
@middayjoy ostatnia noc przed cc będę właśnie już w szpitalu tyle, że od samego rana a nie jak Ty tylko od wieczora. Także dzień będzie się dłużył.
Trzymam dziś kciuki 😊
@Darapuszkin daj znać co i jak po wizycie 😊

Do góry