coco07
Fanka BB :)
Ja byłam w podobnej sytuacji i tak się martwiłam ze jednak okaże się za późno, ze przełożyłam na tydzień wcześniej. Zawsze lepiej jechać za wcześnie i przyjechać kolejny raz za tydzień czy dwa, niż za późno bo wtedy już nic nie zrobisz. Z tym ze różnica u nas polega na tym, ze mówisz ze u ciebue dzidzia jest młodsza niż z OM wiec masz większe szanse ze się jeszcze zmieści.. u mnie na 2 poprzednich wizytach mój lekarz zmierzył mi ze dzidzia jest starsza chy a o 3 czy 4 dni. I bałam się ze się nie zmieszczę. Ostatecznie myślałam ze pojechałam tam w 12+1 wg OM, a oni mi obliczyli wg om 11+6 a wg usg 12+3 wiec potwierdziło się ze dzidzia była większa ...Hej dziewczyny! Mam pytanie co do badań prenatalnych. Mam umówione USG na 21 sierpnia, to bedzie 13t3d według usg. Obawiam się, że może to trochę za późno? Jak myślicie?
A wgl nie wiem czemu ale dziewczyny tu pisały, ze lepiej iść bliżej 11 niż 13. Ja myślałam ze na odwrót, ale myliłam się i lekarz ponoć lepiej zbafa mniejszego dzidziusia niż większego...