Jotka - Jak Twoje samopoczucie?
Polepszyło się trochę czy cały dzień taki kiepski był?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jotka - Jak Twoje samopoczucie?
Dokładnie u mnie to samo. Wszyscy się dziwią patrząc na pesel mam nastoletniego syna i walczę od 7 lat o rodzeństwo dla niego. Trzymam kciuki za Ciebie równieżPiąteczka Little Star :-*
Może mamy po 4 dychy ale bedziemy młode mamuśki;-)
Szczerze to mi nawet 30 nikt nie daje, zdrowa dieta, dużo sportu, zero używek. Chyba mój dzieć się nie będzie wstydził, że z babcią idzie ;-)
Ja tam uważam,że wszystko przychodzi w swoim czasie. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, młoda mamuniu :-*
Wow ,podziwiam za hart ducha i siłę, 7 lat to kawałek czasu. Synek już wie? Dziękuję za kciuki :-)Dokładnie u mnie to samo. Wszyscy się dziwią patrząc na pesel mam nastoletniego syna i walczę od 7 lat o rodzeństwo dla niego. Trzymam kciuki za Ciebie również
100/70 to ja bym chciała mieć, u mnie 85/50 ;-)@LittleStar a co to było wtedy z tych uchem?? Zapalenie? Ja zatkanego nie mam, żadnego bólu ucha czy głowy. To takie pulsowanie w rytmie serca, tylko w prawym uchu, jak przycisnę rękę do szyi to ustępuje hehe taka dziwność
@Miranda M Ja nie mam właśnie bardzo niskiego, tak średnio 100/70, ale to odczuwam bardzo, bo zawsze miałam książkowe 120/80, i jak trochę mi sie obniży, to od razu czuje sie bleeeee, typu szum w głowie przy zmianie pozycji, lekkie zawroty głowy itp, same przyjemności lekarz jak mnie usłyszy znowu to chyba wykreśli mnie z listy pacjentów Może nie ma powodu do paniki, a niestety hormony mi panikę nieźle nakręcają
Zorientował się bardzo szybko. Dopełniło wszystkiego wyjęcie poduszki ciążowej do spaniaWow ,podziwiam za hart ducha i siłę, 7 lat to kawałek czasu. Synek już wie? Dziękuję za kciuki :-)
Ucho było w porządku, tylko ten cholerny szum. Podejrzewali że mogło dojść do mikrozakrzepu@LittleStar a co to było wtedy z tych uchem?? Zapalenie? Ja zatkanego nie mam, żadnego bólu ucha czy głowy. To takie pulsowanie w rytmie serca, tylko w prawym uchu, jak przycisnę rękę do szyi to ustępuje hehe taka dziwność
@Miranda M Ja nie mam właśnie bardzo niskiego, tak średnio 100/70, ale to odczuwam bardzo, bo zawsze miałam książkowe 120/80, i jak trochę mi sie obniży, to od razu czuje sie bleeeee, typu szum w głowie przy zmianie pozycji, lekkie zawroty głowy itp, same przyjemności lekarz jak mnie usłyszy znowu to chyba wykreśli mnie z listy pacjentów Może nie ma powodu do paniki, a niestety hormony mi panikę nieźle nakręcają
Moja mama tez rodziła 10 lat temu, w wieku 40 lat ostatnie dziecko (z wpadki) - mojego brata I nic mi nie wiadomo żeby kiedykolwiek usłyszała coś ze wyglada jak babcia czy coś takiegoPiąteczka Little Star :-*
Może mamy po 4 dychy ale bedziemy młode mamuśki;-)
Szczerze to mi nawet 30 nikt nie daje, zdrowa dieta, dużo sportu, zero używek. Chyba mój dzieć się nie będzie wstydził, że z babcią idzie ;-)
Ja tam uważam,że wszystko przychodzi w swoim czasie. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, młoda mamuniu :-*
Mądry chłopiec. Jest w takim wieku ,że już nawet sporo mógłby pomóc przy braciszku lub siostrzyczce:-)Zorientował się bardzo szybko. Dopełniło wszystkiego wyjęcie poduszki ciążowej do spania