reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Ja po wizycie, fasolka ma się dobrze, ma 2,6cm serduszko bije 165 uderzen. Ufff.
Termin nadal na 14 luty. Z om 9t4d ale mówił że wygląda na pełny 10. Muszę się umówić na prenatalne, kazal zrobić między 11 A 12 tyg. Dosc wysokie ciśnienie mialam bo 137/89 ale może to stres, mam w razie czego mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać. A to moja fasolka !Zobacz załącznik 996638

Super cieszę cię bardzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ojej, ale duzo napisałyscie . Niestety nie mam czasu być z Wami na bieżąco. Mój roczny synek zajmuje cały mój czas.

Ciąża daje się strasznie we znaki. Od początku schudłam 4 kg i jak tak dalej pójdzie to od poniedziałku będę musiała chodzić na kroplówki.

Poczytuje Was cały czas trzymam kciuki za przyszłe wizyty i cieszę się z dobrych wieści.

@Różamama w poprzedniej ciąży zaczęłam krwawić w 6 t+5 normalnie myślałam ze już po wszystkim, podpaski wkładki. Trafiłam do szpitala zestresowana i zrezygnowana. A tam na ekranie dzidzia, nie wiadomo skąd było krwawienie, ustało po tygodniu. Głowa do góry- nie masz na nic wpływu w tym momencie.. trzymam kciuki

A mocno krwawiłaś ?! Ja mocno jak na okres. A lekarz mówił Ci od czego tak plamilas ???!!!!

Ja też już po wizycie, mój dzidziołek ma 2,64cm i Niedobrota spała chyba bo się nie ruszało [emoji28] jutro będę dzwonić i umawiać się na prenatalne [emoji3526]
IMG_20190710_173023737.jpeg
IMG_20190710_173047837.jpeg
IMG_20190710_173056784.jpeg

Sprytna jesteś, azyl w sypialni sobie zrobiłaś ;-)
Mój się śmieje ze to moja GROTA :D:D:D czesto tam chodzę jak chce odpocząć bo mamy bardzo wygodne lozko;)

To mnie najbardziej wkurza ze tsk mówią. Zbadałam się wzdłuż i wszerz. Córcia była zdrowa, robiliśmy badania genetyczne z naskórka. Była taka śliczna, nie mogłam się napatrzeć. Niestety szybko zabrali. Mam teraz duży lęk i boję się przywiązać jak w poprzedniej. Nie wiem czy zniosłabym to kolejny raz.. dzięki za wsparcie
Tak bardzo mi przykro :( ja straciłam ciąże w 10 tygodniu i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co ty przeżyłaś:(:sad:

@Megan22 W którym tygodniu będziesz tego 24 lipca na prenatalnych? Wiesz do jakiego lekarza się umowilas? Bo ja tez tam będę robić ;)

Dziewczynki gratuluje pozytywnych wiadomości i ślicznych zdjęć ☺☺☺ Oby wszystkim nam szlo tak aż do lutego ;)

A ja się pochwale, bo byłam dziś w lidlu zobaczyć za tymi legginsami w promocji, zasnycg nie znalazłam :( Za to kupiłam pierwszy ciuszek w życiu ❤ Za 10 zł na przecenie 3 pary geterkow;) a tak się zarzekałam ze poczekam jeszcze sporo czasu, jednak coś mnie natchnęło:D
Także TEN PIERWSZY RAZ mam już za sobą ☺☺☺
(Dziś kupiłam pierwszy ciuszek i na dziś miałam termin pierwszej ciąży :unsure:)

Załączniki

• 1D9A5E2D-5F7D-427D-9540-86049A70EE0C.jpeg
    1D9A5E2D-5F7D-427D-9540-86049A70EE0C.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
@Bafinka •2szkl mąki pszennej •3jajka •1/2szkl cukru •100g masła •100g serka śmietankowego •1/3szkl mleka •2łyżeczki proszku do pieczenia •pełna szklanka owoców (ja miałam miks [emoji16])

Jajka z cukrem ubić na puch, masło roztopić i ostudzić. Wlać je do masy jajecznej. Dodać serek i mleko. Wymieszać
Mąkę z proszkiem przesiać i wsypać do masy, wymieszać łopatką. Dodać owoce i delikatnie przemieszać.
Piec w nagrzanym piekarniku w 180 ok 50minut.

@MadalenaWedel słodki dzidziol [emoji173]️

Do góry