reklama
Søde85
Fanka BB :)
@Miranda M haha Dziekuje za słowa otuchy puls dziecka który idealnie sie zsynchronizował z biciem serca matki, coś pięknego A fantazjowac też można Dobrej nocy!
@LittleS a okazalo sie w koncu ze co to? Był ten zakrzep czy tylko podejrzenie?
Nie czuje zatkanego ucha, czasem miewalam z tym problemy w lewym uchu, wiec wiem co to za uczucie mniej więcej. Trzymam się tego, że jak piszesz, szum szumowi nierówny a jak mnie będzie dłużej to nurtowac to zadzwonię do doktorka, jakieś 2 tyg mnie nie słyszał , to pewnie się stęsknił
Nie czuje zatkanego ucha, czasem miewalam z tym problemy w lewym uchu, wiec wiem co to za uczucie mniej więcej. Trzymam się tego, że jak piszesz, szum szumowi nierówny a jak mnie będzie dłużej to nurtowac to zadzwonię do doktorka, jakieś 2 tyg mnie nie słyszał , to pewnie się stęsknił
LittleStar
Mojej przyjaciółki mama urodziła 3 dziecko w wieku 47 lat. Tylko wtedy to był mega obciach.. w wieku 35 lat to już były uwagi ze stara. Na pewno nie będzie łatwo bo siły jux nie te, ale damy radęMoja mama tez rodziła 10 lat temu, w wieku 40 lat ostatnie dziecko (z wpadki) - mojego brata I nic mi nie wiadomo żeby kiedykolwiek usłyszała coś ze wyglada jak babcia czy coś takiego
Jedyne co to z racji tego ze to już 4 dziecko było, teraz brakuje jej troche cierpliwości w siedzeniu z nim np nad książkami itp to już siła nie ta i nerwy nie te...
Ale ogólnie będzie dobrze i dacie radę ☺☺☺
LittleStar
Tylko podejrzenie bo nie dało się tego sprawdzić.@Miranda M haha Dziekuje za słowa otuchy puls dziecka który idealnie sie zsynchronizował z biciem serca matki, coś pięknego ♥ A fantazjowac też można Dobrej nocy!
Dzwoń do gościa jak coś Cię niepokoi, od tego jest
LittleStar
DziękiTo musiało być ciężkie dla Was bardzo. Jak nie masz dziecka ,starasz się i nie wychodzi to boli ale jeszcze jak widzisz ,że Twoje dziecko tak chce rodzeństwa to chyba boli podwójnie:-(
Musi się teraz udać i musi być dobrze, ja tego nie widzę inaczej. Mam dobre" układy z Górą" zagadam dziś. :-)
Co do temperatury to ciekawą sprawę poruszyłaś. Ja nie mierzylam, sprawdzę z ciekawości.
Jak mi zawsze zimno tak teraz płonę
Jotka_
Dzień był okropny, jeszcze na koniec obejrzeliśmy z me, em Wołyń. Synek zasnął wtulony we mnie.. Tak mocno go ściskałam. Straszny film. Bardzo go przeżywam. Teraz niby inne czasy, ale nigdy nie wiadomo kiedy się spieprzy. A ich u nas w powiecie jest tyle, że strach wieczorem wyjść na spacer. Eh... Ciężkie tematy przed snem.Jotka - Jak Twoje samopoczucie?
Polepszyło się trochę czy cały dzień taki kiepski był?
Wiem dziś tylko jedno. Kocham Mojego synka.
Paryżanka
Witam się w ten czwartkowy poranek dziś ostatni dzień 10 tygodnia ciąży szybko leci zaraz wlecimy w drugi trymest. Dziś pół nocy nie spałam przez moja migrenę, wydaje mi się że to na tle nerwowym bo na l4 nic mi nie było a odkad wróciłam do pracy to cierpię na okropne bóle głowy...Za niedługo jadę mojego synka zawieźć do „centre de loisir” a później jadę do mojego gina porozmawiać o l4 aż do macierzyńskiego. Ciekawa jestem czy przy okazji mnie zbada chociaż nie łudzę się bo wciśnie mnie między pacjentkami. Fajnie by było zobaczyć maluchy ale jak nie zbada to nic, za nie całe 2 tygodnie mam prenatalne wiec się zobaczymy ciekawe czy pokażą swoją płeć miłego dnia!
Źle mi się dodał post ale chodziło mi o testy pappa, czy któraś z Was jest zdecydowana robić odrazu
Mi lekarz powiedział że jak się na usg coś pojawi niepokojącego to wtedy robić krew ale tak to nie ma potrzeby. I ja tak zrobię nie ma sensu się dodatkowo obciążać tym bardziej że już samo badanie jest kupą stresu
reklama
MadalenaWedel