Niespodzianka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic przyjemnego, ogromny żal i smutek. Ciężko się pozbierać..@Różamama trzymam kciuki za Was, aby było wszystko w porządku!
@LittleStar moja bratowa w grudniu 2017 też niestety urodziła martwą córeczkę przez cc. Prawie w 7miesiacu była. Dostała krwotoku wewnętrznego, w ostatniej chwili na stół trafiła, bo byłoby i po niej [emoji20] straszna tragedia była to dla naszej rodziny. Sama strasznie to przeżywałam, a co dopiero musiała czuć ona.
Niestety nie jest to wyjaśnione mimo ze zrobiłam chyba wszystkie możliwe badania.. lekarze stwierdzili że tak czasem bywa. Na ostatnim usg złe były przepływy w tętnicach macicznych@Megan22 Powodzenia kochana na wizycie ☺ Obyś zobaczyła dużego szkraba i żeby wszystko było Ok ...
@LittleStar A można wiedzieć dlaczego straciłaś dzieciątko na tak wysokim już poziomie ciąży? Bardzo współczuje ...
100 mg dopochwowoDziewczyny które biorą progesteron. Ile wam lekarz zapisał. Ja mam 2x50 pod język
Ja nie dostałam jeszcze karty ciąży. Bakterie w moczu tez mi wyszły zaraz po teście. Zrobiłam posiew i wyszło idealnie bez bakterii. Może próbka się zabrudzila lub za długo leżałaJa jeszcze nie, ale w piatek mam wizytę więc może się już dowiem na kiedy mam się zapisać.
A dziewczyny macie już karty ciąży? bo ja ostatnio jak byłam to nie dostałam, pytam bo moja pierwsza ciąża i nie wiem kiedy powinnam dostać.
A i jeszcze jedno pytanie: mam już wynik badania moczu i wyszły mi liczne bakterie czy powinnam się tym martwić, czy dostanę od lekarza jakiś antybiotyk czy coś? (wizytę mam w ten piątek)
W którym jesteś dokładnie tygodniu i dniu?@Bafinka będę zaciskać kciukole
Dziewczyny które biorą progesteron. Ile wam lekarz zapisał. Ja mam 2x50 pod język
Dzieki za odpowiedź, też myślę że teraz mi założy, bo to będzie 9 tydz, ale becikowego i tak nie dostanę bo to się liczy do jakiegos dochodu na rodzinę z tego co kiedyś czytałam.
Oczywiście. Liczy się wszystkich członków rodziny