reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Witam się w środę.
Wczoraj wieczorem wydawało mi się, że coś plamie, ale nie. To chyba mój hemoroid się odezwał, bo dziś trochę daje o sobie znak.

Ja już w pracy. Dowiedziałam się że żona mojego kolegi z pracy, poronila. Szkoda bardzo. Jakoś smutno mi przez to.

Wogole dziś dzień jest jakiś... No nie macie wrażenia, że będzie ciężki? Ja już od ran się zjezylam parę razy. Aż boję się co jeszcze mnie dzisiaj "zaskoczy". Mój syn mi już po przebudzeniu sprawił przykrość.. Jest jakiś antymamowy, nie wiem co mu zrobiłam i poprostu mi przykro. Ale podejrzewam że on też ma właśnie ten z****y dzień.

Powodzenia na wizytach [emoji6]
Dziewczyny, jakie macie sposoby zapobiegania zylakom w ciąży żeby było ich jak najmniej albo wcale?
I czy w ogóle są [emoji12]

reklama
Do góry