reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

A na co są chore? Być może zupełnie niegenetyczna choroba, a być może paskudny chichot losu i to była loteria- takie wady też są. Czarno na białym da ci odpowiedź tylko i wyłącznie amnio. Możesz zyskać tylko większy spokój i niemal pewność co do głównych wad po USG i genetycznych, ale 100% tam Ci i tak nikt nie da, a co dopiero w przypadku wad rzadkich/złożonych
Właśnie będę zagłębiać temat teraz czy to genetyczne choroby. Zastanawiajace jest to że jeśli to genetyczne to tylko kobiety przenoszą. Bo kuzyn męża ma zdrowe dzieciątko. Ciekawe czy to też jakaś zależność 🤔 pożyjemy zobaczymy :)

reklama
Wysłałam już listę , jak ktoś nie dopisał daty porodu lub się nie upomniał no to jeszcze ma ostatnią szansę żeby go podesłać

Myślę że takie wywoływanie na siłę osób trochę mija się z celem grupy prywatnej .
Osobiście uważam że jeżeli ktoś do niej chce należeć to powinien w miarę regularnie się udzielać i komentować .
Tu nagle przez Ciebie zostały wywołane nicki które przez 2 -3 tyg nie odezwały się słowem , których zupełnie nie kojarzę i nie znam (pewnie jak większość dziewczyn )

Przynależałam już do listopadowych mamusiek i tam aby trafić do grupy prywatnej nie wystarczyło podać datę porodu i napisać proszę mnie przyjąć do grupy prywatnej ….

Trzeba było być aktywnym …

No ale cóż to Ty ustalasz zasady …
A ja jak zwykle wyskakuje ze swoim niewyparzonym ryjem 😁🫢🫢🫣
Sorki 😜

Myślę że takie wywoływanie na siłę osób trochę mija się z celem grupy prywatnej .
Osobiście uważam że jeżeli ktoś do niej chce należeć to powinien w miarę regularnie się udzielać i komentować .
Tu nagle przez Ciebie zostały wywołane nicki które przez 2 -3 tyg nie odezwały się słowem , których zupełnie nie kojarzę i nie znam (pewnie jak większość dziewczyn )

Przynależałam już do listopadowych mamusiek i tam aby trafić do grupy prywatnej nie wystarczyło podać datę porodu i napisać proszę mnie przyjąć do grupy prywatnej ….

Trzeba było być aktywnym …

No ale cóż to Ty ustalasz zasady …
A ja jak zwykle wyskakuje ze swoim niewyparzonym ryjem 😁🫢🫢🫣
Sorki 😜
to ja również zostawiłam dziewczyny tylko te które : podały mi datę porodu , udzielają się lub jak nie udzielały się jakiś czas to wyjaśniły dlaczego . Na prywatny wątek jeszcze nie będzie przyjęta black30 bo nie odezwała się . A reszta potwierdziła swoją obecności i zaczęła się mniej więcej udzielać . Jak będzie to w mniejszym stopniu na prywatnym to oczywiście takie osoby poprostu będą usuwane . Raz w miesiącu będzie robiona tzw czystka .

reklama
Do góry