Anabela82
Fanka BB :)
Ja mam 19.07Hej która z was umowila sue już na prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 19.07Hej która z was umowila sue już na prenatalne?
Może na miejscu pobierają [emoji4]Ja się umówiłam na 26.07. Na usg i na test podwojny. Ale nie kazali mi wcześniej pobierać krwi więc nie wiem o co chodzi i chyba zrezygnuje
Ja z racji wieku mam te badania obowiązkowe ale też nic prócz tego nie będę robić, niezależnie od wyniku.A ja się zastanawiam czy robić ten test.. i tak dziecka nie usunę.. wynik nie jest na 100% jednoznaczny... Wiele przypadków się słyszy że mamy zamartwiały się całą ciążę że dzidzia będzie chora aurodziło się zdrowe dziecko..
Ja nie robię. Uważam że to bez sensu. co to zmienia. Bez względu na brak szystko będę kochała.A ja się zastanawiam czy robić ten test.. i tak dziecka nie usunę.. wynik nie jest na 100% jednoznaczny... Wiele przypadków się słyszy że mamy zamartwiały się całą ciążę że dzidzia będzie chora aurodziło się zdrowe dziecko..
Ja mam duphaston 3x1Dziewczyny które biorą progesteron. Ile wam lekarz zapisał. Ja mam 2x50 pod język
Ja się umówiłam na 26.07. Na usg i na test podwojny. Ale nie kazali mi wcześniej pobierać krwi więc nie wiem o co chodzi i chyba zrezygnuje
Na też jakaś przeziębiona lekko jestam, trochę gardło podolewa i lekki katar. Myślę że wszystko przez ta pogoda, bo najpierw upały a potem 15 stopniNooo ja już 4dzien walczę z bólem gardła. Coś by się chciało rozwinąć ale jakoś nie bardzo. I gardło zawalone.. Okropne.
Ja też się zastanawiam czy ten test robić, zobaczę jeszcze co mi ginekolog powie.A ja się zastanawiam czy robić ten test.. i tak dziecka nie usunę.. wynik nie jest na 100% jednoznaczny... Wiele przypadków się słyszy że mamy zamartwiały się całą ciążę że dzidzia będzie chora aurodziło się zdrowe dziecko..
Ja mam zapisana luteine (przyjmuje ja od 25 dnia cyklu) 1x 100mg. Trzymam kciuki że ptogestoren pomoże i wszystko będzie u Ciebie dobrze.Dziewczyny które biorą progesteron. Ile wam lekarz zapisał. Ja mam 2x50 pod język