reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Dziewczyny co to może być? Mam na piszczelach na nogach taki guzki na kości. Ogólnie nogi mnie nie bolą ale jak to nacisne to czuję tak jakbym sobie stlukla te nogi gdzieś.
Już sobie nawkrecalam że to jakiś rak kości, matko boska...
Może któraś tak miała? Może to jakiś kolejny objaw ciąży... Nie wiem sama.

reklama
Miałam podobna sytuację. Jak poszłam na pierwsze usg to powinnam byc w 8 tygodniu a bylam w 6 i też nie było zarodka. Był tylko pęcherzyk. I to mały.
Też miałam dłuższe cykle.

Teraz po tym badaniu mnie trochę brzuch pobolewa. Troszkę palmie. Najgorsze jest to ze jak przyjmuje luteinę to nie mogę karmić piersią syna. A on nie potrafi pić z butelki. Mąż poszedł po mleko i kupi butelkę z inną końcówką niż mam w domu. Musi załapać butelkę bo nie wiem jak go będę dopajać

A ja się zastanawiam czy robić ten test.. i tak dziecka nie usunę.. wynik nie jest na 100% jednoznaczny... Wiele przypadków się słyszy że mamy zamartwiały się całą ciążę że dzidzia będzie chora aurodziło się zdrowe dziecko..

reklama
A ja się zastanawiam czy robić ten test.. i tak dziecka nie usunę.. wynik nie jest na 100% jednoznaczny... Wiele przypadków się słyszy że mamy zamartwiały się całą ciążę że dzidzia będzie chora aurodziło się zdrowe dziecko..

Ja robiłam tylko podstawowe prenaralne nic więcej. Co ma być to i tak już jest

Do góry