Ja jestem na 3 tabletkach i było super , ale wczoraj też dopadły mnie takie mdłości , że byłam o krok od wymiotów . Ale ja już jestem na zwolnieniu więc na razie nie zwiększamZwiększyłam już dawkę xonvea na 3 dziennie i co? Rano i tak spotkanie pierwszego stopnia z WC… modle się o wytrwanie do 17 i znów 3 dni wolnego. Nie wiem, czy od jutra nie dołożę ostatniej tabletki rano.
Lekarz dopiero 9.01, to się wydaje tak odległe.
reklama
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
No ja ambitnie chce dotrwać min do końca marca. Ale te tabletki na mdłości średnio pomagają a w gratisie mnie trochę otumaniają i usypiają. Więc ciężko się pracujeJa jestem na 3 tabletkach i było super , ale wczoraj też dopadły mnie takie mdłości , że byłam o krok od wymiotów . Ale ja już jestem na zwolnieniu więc na razie nie zwiększam
StaraStaraczkaNew
Dobra, koniec myślenia o testach. Biorę Sanco to rozszerzone, bo wyniki są najszybciej a na prenatalne chce już je mieć, żeby potem nie ryczeć przez tydzień. Męska decyzja podjęta!
Cherry_Tomato
Bierzesz sanco plus czy sanco całogenomowy?Dobra, koniec myślenia o testach. Biorę Sanco to rozszerzone, bo wyniki są najszybciej a na prenatalne chce już je mieć, żeby potem nie ryczeć przez tydzień. Męska decyzja podjęta!
Ja też idę w sanco Rok temu czekałam mega krótko.
A z resztą, teraz tak myślę, ze i tak skończyłam z płaczem w poradni wad płodu na amnio, więc dla mnie to tylko taki teścik dla wykluczenia głównych wad
StaraStaraczkaNew
Ten z diagnostyki, z tego co widzę to calogenomowy. Ja robię tylko przez wiek. Nie mam żadnych znanych obciążeń czy chorób genetycznych w rodzinie. I oby tak zostało.Bierzesz sanco plus czy sanco całogenomowy?
Ja też idę w sanco Rok temu czekałam mega krótko.
A z resztą, teraz tak myślę, ze i tak skończyłam z płaczem w poradni wad płodu na amnio, więc dla mnie to tylko taki teścik dla wykluczenia głównych wad
Pójdę w 10+5 to może na prenatalne dostanę już wynik.
wiolaho
witam w klubie,ja dzis nawet z domu nie wyszłam leżę pod kocem i albo mnie mdli albo jestem tak zmęczona że ma helikopter w głowieJa to się czuję od jakiegoś czasu słabo. Pojechałam do sklepu i musiałam się położyć bo jak bym maraton przebiegła a odcina mnie przed 20
A perfumy niektórych ludzi … albo jak ktoś fajkami śmierdział ..
reklama
wiolaho
ja też jeśli będę robić to z racji wiekuTen z diagnostyki, z tego co widzę to calogenomowy. Ja robię tylko przez wiek. Nie mam żadnych znanych obciążeń czy chorób genetycznych w rodzinie. I oby tak zostało.
Pójdę w 10+5 to może na prenatalne dostanę już wynik.
Podziel się: