Poprzednio byłam majówką 2018 .. też miałyśmy tutaj forum, ale później przeszłyśmy na facebooka, żeby było czytelniej trochę. Początkowo było Nas 60 osób ostatecznie wytrwało 45! Jest super. Nawiązały się przyjaźnie, organizujemy spotkania.. Jesteśmy ze sobą na dobre i złe.. Mam nadzieję, że i tutaj tak będzie.
reklama
Dziewczyny a co uważacie o teorii Ramziego na temat wczesnego rozpoznawania płci. Wczoraj przypadkiem znalazłam to tutaj na forum a jakoś nigdy wcześniej o czymś takim nie słyszałam.
Patrząc na te zdjęcia to córka z pierwszej ciąży mi się potwierdziła
Dziewczyny a co uważacie o teorii Ramziego na temat wczesnego rozpoznawania płci. Wczoraj przypadkiem znalazłam to tutaj na forum a jakoś nigdy wcześniej o czymś takim nie słyszałam.
kurde, ciekawe.. ale ja nic nie widze na tych zdjęciach : P
Może zobaczysz co wychodzi z mojego?
Płeć podobno kszałtuje się dopiero w 8-9 tygodniu, to jakby obala tą teorię, ale kto wie?
Robiliscie wróżbe z pierścionkiem i nitką?
Załączniki
Jotka_
Fanka BB :)
Wg tej teorii wychodzi mi chyb laseczka
U Ciebie też nie potrafię stwierdzić [emoji23] także nie jest to takie jasne [emoji16]kurde, ciekawe.. ale ja nic nie widze na tych zdjęciach : P
Może zobaczysz co wychodzi z mojego?
Płeć podobno kszałtuje się dopiero w 8-9 tygodniu, to jakby obala tą teorię, ale kto wie?
Robiliscie wróżbe z pierścionkiem i nitką?
Ja wróżb nie robiłam, jedynie sprawdzałam w chińskim kalendarzu. Ale tak na prawdę to wszystkie te wróżby, kalendarze, teorię to tylko 50/50% [emoji23]
V
Vel
Gość
A mi drugi chłopak, ale pierwszy powiniem być dziewczyną trzymając się schematu.Wg tej teorii wychodzi mi chyb laseczka
Więc mi się nie sprawdziło.
Jotka_
Hehe fajna teoriaU Ciebie też nie potrafię stwierdzić [emoji23] także nie jest to takie jasne [emoji16]
Ja wróżb nie robiłam, jedynie sprawdzałam w chińskim kalendarzu. Ale tak na prawdę to wszystkie te wróżby, kalendarze, teorię to tylko 50/50% [emoji23]
No nic, mi według Chińskiego wychodzi dziewczynka a z wróżby z piersionkiem - chłopiec.
Sama czuję, że to chyba syn ; ) mam już jednego w domu, ale drugiego chyba też wolałabym synka
No ale co będzie to będzie pewnie za kilka tygodni będzie wiadomo
Sama czuję, że to chyba syn ; ) mam już jednego w domu, ale drugiego chyba też wolałabym synka
No ale co będzie to będzie pewnie za kilka tygodni będzie wiadomo
reklama
godzbal
Ale napisałyście stron [emoji23] dobrze, że mam dzisiaj wolne, to Was nadrobiłam.
@Velvetka dziecko duże, to i lokum musiało mieć większe
@paulina.blachut jaki Ty miałaś malutki brzuszek
@Jotka_Szczotka wysoka jak brzoza, ale dobrze, że nie dopisałaś reszty powodzenia, lepiej być większą niż głupią [emoji16][emoji16][emoji16] schudnąć zawsze możesz, zmądrzeć niekoniecznie
@Maminek31 fajny domek dla maluszka miałaś! Ja dzisiaj z 5 razy wstawałam do toalety, no zwariować idzie, a dzisiaj jestem śpiąca jak królewna
Mojego męża kuzynka urodziła małego prawie 4900 i 60cm, to był wielki noworodek
@Velvetka dziecko duże, to i lokum musiało mieć większe
@paulina.blachut jaki Ty miałaś malutki brzuszek
@Jotka_Szczotka wysoka jak brzoza, ale dobrze, że nie dopisałaś reszty powodzenia, lepiej być większą niż głupią [emoji16][emoji16][emoji16] schudnąć zawsze możesz, zmądrzeć niekoniecznie
@Maminek31 fajny domek dla maluszka miałaś! Ja dzisiaj z 5 razy wstawałam do toalety, no zwariować idzie, a dzisiaj jestem śpiąca jak królewna
Mojego męża kuzynka urodziła małego prawie 4900 i 60cm, to był wielki noworodek