reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Ja ostatnio zmuszam się rano do koktajli owocowych :D jak i tak mnie cały czas mdli to mogę zdrowo dzień zaczynać. Ale ostatnio mnie od pomidorów w każdej postaci odrzuciło:o:( a ja uwielbiam pomidory... No i na obiady w sumie tylko zupy przyswajam, nic nie chce mi się innego przez te upały jeść ;) póki co tylko 0,5kg przytyłam więc mam nadzieję że jakoś dużo nie będę miała dodatkowego balastu jak już się maleństwo urodzi :D:D
Oj ja już 1 pełen kilogram do przodu... A tak chciałabym skończyć z max. 10 kg. Juz i tak mam leciuteńką nadwagę, więc mam nadzieję, że ciąża będzie dla mnie łaskawa ;)

reklama
Rozumiem Cię, ja też właśnie jestem teraz z córką w szpitalu. Z testów przesiewowych wyszła jej mukowiscydoza i w tamtym roku robili jej mnóstwo badań, straszyli mnie jak to wygląda. Na szczęście okazało się że ma taka mutacje genów że nie potwierdzona została mukowiscydoza ale w każdym momencie może się pojawić. Co roku musimy właśnie przyjeżdżać na takie 4 dniowe pobyty i serce mi wali jak szalone bo pełno badań A wyników jeszcze nie ma. Mam nadzieję że będzie dobrze.

Też mi jest obojętne jaka płeć, pewnie Nam wszystkim jest to bez różnicy byle zdrowe. A czy chłopczyk, czy dziewczynka to chyba bardziej ciekawość niż pragnienie. Przynajmniej w moim przypadku.
Oby nigdy Twoja córka nie zmutowqla, żeby nie chorował na nukowiscydoze... Tego Ci życzę i jej zdrowia przedewszystkim!!!

Mój mąż dostał zadanie, ma mi przywieźć jagodzianke i wiecie. Przywiózł i jest najcufowniejsza n świecie... Któraś z pacjentek ruszyła temat jagodxianelk i mój mózg znowu mnie oslinil... Boze masakra.

Dziewczyny beta z pon 183 czyli jakos 4 tydzien ?? Dziwnie... dlatego moze nie bylo widac na usg. Jutro mam dzwonic po wynik z dzisiaj, jesli sie podwoi to znow wizyta, a jesli nie.... ech...lzy same sie cisna bo jeszcze to plamienie nie wiem co myslec :(

Dziewczyny beta z pon 183 czyli jakos 4 tydzien ?? Dziwnie... dlatego moze nie bylo widac na usg. Jutro mam dzwonic po wynik z dzisiaj, jesli sie podwoi to znow wizyta, a jesli nie.... ech...lzy same sie cisna bo jeszcze to plamienie nie wiem co myslec :(
Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki żeby było wszystko ok! Głowa do góry ;)

Słońce trzymam kciuki, żeby beta skoczyła w kosmos! Wynik miałaś bardzo ładny, oby teraz był większy!

Przy takiej niskiej becie ma prawo nic nie być widać. Może była późna owulacja?
Trzymam kciuki, aby wszyskto było ok :)

Przy takiej niskiej becie ma prawo nic nie być widać. Może była późna owulacja?
Trzymam kciuki, aby wszyskto było ok :)
Moze cos sie poprzestawialo przez podroz do Polski, a owu myslalam ze mialam jakos 31 maj lub 1 czerwiec bo robilam testy. Najbardziej to martwi mnie to cholerne plamienie ciemnobrazowe.

Biore. Sama postanowilam, ze wezme... biore 50mg rano i wieczorem. Mam zwolnienie do poniedzialku. W pon musze isc do pracy, a tam 8 h chodze caly czas. Ale w sobote mam wizyte jeszcze i dr Polki

reklama
Do góry