Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, można dołączyć, im nas więcej tym lepiej.Hej Dziewczyny! Można do Was dołączyć?
Jestem w 8t3d ciąży, po jednej wizycie "pęcherzykowej", jutro idziemy na wizytę "serduszkową" mam nadzieję )
Trzymam kciukasy i nie puszczam!Hej, zbieram sie zaraz i jade na powtorke bety...Boze co za nerwy...
Hej, zbieram sie zaraz i jade na powtorke bety...Boze co za nerwy...
Ja przed ciążą byłam chuda A nie szczupła i po mi brzuch wywaliło momentalnie w 4 miesiącu, a później już było tylko gorzej. Z 47kg zrobiło się 76.
Super gratuluję Ci bardzo mam nadzieję że jak ja pójdę 1lipca to też zobaczę [emoji169] i mojego maluszka bo ostatnio był pecherztyk i ciałko żółtkoweHej ja po wizycie jest dzidzi, ma 15mm 8 tydzień było serduszko musze teraz pomyśleć jak to wszystko zgrać
Jestem bardzo szczęśliwa, mąż też! Byliśmy razem na wizycie
Termin mam na 2.02.2020Zobacz załącznik 990279