godzbal
Fanka BB :)
He he, flaka to ja mam teraz i czekam, aż się wypełni [emoji1787]
Mój jest wypukły, jak pół arbuza [emoji23] dorodna ciąża spożywcza [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he, flaka to ja mam teraz i czekam, aż się wypełni [emoji1787]
A to jest moje apogeum brzucha ciążowego, dzień przed pójściem do szpitala, dwa dni przed CC [emoji23] też wyglądałam, jakbym przytyła, też nikt sam się nie zorientował, też nikt nigdy mnie nie przepuścił [emoji1] znam ten "ból"! [emoji23] Z drugiej strony nie było problemów z ciuchami [emoji4][emoji4][emoji4]Haha, dzięki dziewczyny, bo ta rozmowa serio mi jakoś pomaga po raz kac mogę, normalnie nie mam z kim tak pogadać, bo wie garstka osób.
Ja coś ostatnio mam w ogóle z brzuchem nie tak, bo mój zaczyna się zaraz pod mostkiem. Brzdąc mi tak żebra rozciągnął że mam wystające i teraz jak coś zjem to strasznie mi się żołądek wysuwa na przód, a mięśnie mam słabe i teść ostatnio po obiedzie stwierdził, że już wyglądam jak w 7 miesiącu.Mój jest wypukły, jak pół arbuza [emoji23] dorodna ciąża spożywcza [emoji23]
Ja coś ostatnio mam w ogóle z brzuchem nie tak, bo mój zaczyna się zaraz pod mostkiem. Brzdąc mi tak żebra rozciągnął że mam wystające i teraz jak coś zjem to strasznie mi się żołądek wysuwa na przód, a mięśnie mam słabe i teść ostatnio po obiedzie stwierdził, że już wyglądam jak w 7 miesiącu.
Bardzo taktowny teść [emoji2960]Ja coś ostatnio mam w ogóle z brzuchem nie tak, bo mój zaczyna się zaraz pod mostkiem. Brzdąc mi tak żebra rozciągnął że mam wystające i teraz jak coś zjem to strasznie mi się żołądek wysuwa na przód, a mięśnie mam słabe i teść ostatnio po obiedzie stwierdził, że już wyglądam jak w 7 miesiącu.
Tak, on w bawełnę nie owija. Przez przeszło 10 lat przywykłam. [emoji6]Bardzo taktowny teść [emoji2960]
No bardzo podobnie wyglądała, z tym, że Ty to drobniutka jesteś, ja to kawał babsztyla nie dość że wysoka jak brzoza to.... No otyla :]A to jest moje apogeum brzucha ciążowego, dzień przed pójściem do szpitala, dwa dni przed CC [emoji23] też wyglądałam, jakbym przytyła, też nikt sam się nie zorientował, też nikt nigdy mnie nie przepuścił [emoji1] znam ten "ból"! [emoji23] Z drugiej strony nie było problemów z ciuchami [emoji4][emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 990169
Zdjęcie nr1 5 miesiąc
Zdjęcie nr2 6 miesiąc
Zdjęcie nr3 8 miesiąc z zadniej strony
Ogólnie nie dawałam sobie robić zdjęć. Zobacz załącznik 990180Zobacz załącznik 990181Zobacz załącznik 990182
4450gram i 58długie "maleństwo"No powiem ci sorry brzuszek a maleństwo ile ważyło