reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja miałam to samo 2950g to strach takie maleństwo na ręce brać a teraz ma 3 miesiące i waży 5600g
@Velvetka ładny brzusio, ale faktycznie musiało Ci być z nim ciężko :) dzidzi duuuże [emoji15] mój synek ważył tylko 2,9, taki maleńki był, że się bałam go podnieść [emoji16]
Jedno zdjęcie zaraz po porodzie
IMG_20190617_113516.jpeg
IMG_20190623_085211_094.jpeg
aea081cc79e0c52f4b375aba028bb449bbaad69b13e18f1d89eab7d4662da27c.jpeg

reklama
Hej wszystkim :*
Ale ładnymi brzuszkami się tu chwalicie :)
Ja za godzinę mam wizyte u lekarza! :) ale super! Nie mogę się doczekać
Trzymam kciuki, daj znać po :)
Ja miałam to samo 2950g to strach takie maleństwo na ręce brać a teraz ma 3 miesiące i waży 5600gJedno zdjęcie zaraz po porodzieZobacz załącznik 990229Zobacz załącznik 990230Zobacz załącznik 990231
No i pięknie nadrobiła :) synek też mi szybko nadrabiał, teraz 10 m-cy. 9,5 kg :) maluszki po porodzie wyglądają jak mali słodcy kosmici [emoji7][emoji7][emoji7]

Hej wszystkim :*
Ale ładnymi brzuszkami się tu chwalicie :)
Ja za godzinę mam wizyte u lekarza! :) ale super! Nie mogę się doczekać
No to czekamy na dobr wieści :)
Faktycznie maleństwo ;) U mnie córka 4040 i mi się mała wydawała a co dopiero u Ciebie :)
Nooo to powiem Ci niezły klocuś też. Ale brzucio miałaś piękny, właśnie taki ciążowy. Ładny okrąglutki.

Jeju dziewczyny ze sto lat nie piłam kakao. Wchodzę na oddział, dziewczyny rozdają śniadanie... I czuję... Zapach kakao... Boziu, aż mi ślina zaczęła się tworzyć w ustach. Musiałam iść z kubkiem do nich po to kakao bo normalnie aż mnie zaczęło ssać w brzuchu.. Wypiłam i jestem najszczeesliwcsza na świecie :D

reklama
Jeju dziewczyny ze sto lat nie piłam kakao. Wchodzę na oddział, dziewczyny rozdają śniadanie... I czuję... Zapach kakao... Boziu, aż mi ślina zaczęła się tworzyć w ustach. Musiałam iść z kubkiem do nich po to kakao bo normalnie aż mnie zaczęło ssać w brzuchu.. Wypiłam i jestem najszczeesliwcsza na świecie :D
Ej no nie mów. Takie z wielkiego kotła jest najlepsze. Albo inka na mleku. W domu to już nie to samo. No smaka mi narobiłaś. Idę sobie zrobić i jajko puk puk. [emoji39]

Do góry