reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
U mnie córka urodzona z waga 2950 i 53 cm
Screenshot_20190625_231507_com.gravid.gravid.jpeg

U mnie córka urodzona z waga 2950 i 53 cmZobacz załącznik 990186
No jak ja w 6 miesiącu. Jak wjechałam na porodówkę to położna się pytała czy bliźniaki. Ale miałam przekonane z tym brzuchem. Ani się schylić buta założyć, ani nóg ogolić, a do porodu to mąż mnie golił bo nawet ręką nie sięgałam. Żeby się przekręcić w nocy z boku na bok to niejednokrotnie męża budziłam, żeby mi pomógł brzuchala na drugą stronę przerzucić.

Dzień dobry, poniżej na zdjęciu mój brzuch z pierwszej ciąży 5 dni przed urodzeniem. Naprawdę duży. A wazylam wtedy ponad 100kg. Pozniej schudłam nieźle. Teraz tez zaczynam z paroma kilogramami na plusie ale się mocno nie stresuje. To chyba kwestia genetyki jak brzuch wygląda.
A muszę Wam powiedzieć że u mnie już widać i tesciowa się pytała czy czasem nie bliźniaki! Ach te teściowe kochane ;-)
Ja tam lubię być w ciąży bo w końcu nie trzeba się spinac i brzucha chować :p

Dzis nie śpię od piątej bo nie dość że gorąco to mam na 10:30 pierwsza wizytę i trochę mnie stres dopadl- Czy wszystko ok, czy serduszko bije, czy faktycznie nie bedzie bliźniaków, czy nie za późno idę...
Trzymajcie kciuki i miłego dnia :-*

received_10207180112012338.jpeg

Dzień dobry, poniżej na zdjęciu mój brzuch z pierwszej ciąży 5 dni przed urodzeniem. Naprawdę duży. A wazylam wtedy ponad 100kg. Pozniej schudłam nieźle. Teraz tez zaczynam z paroma kilogramami na plusie ale się mocno nie stresuje. To chyba kwestia genetyki jak brzuch wygląda.
A muszę Wam powiedzieć że u mnie już widać i tesciowa się pytała czy czasem nie bliźniaki! Ach te teściowe kochane ;-)
Ja tam lubię być w ciąży bo w końcu nie trzeba się spinac i brzucha chować :p

Dzis nie śpię od piątej bo nie dość że gorąco to mam na 10:30 pierwsza wizytę i trochę mnie stres dopadl- Czy wszystko ok, czy serduszko bije, czy faktycznie nie bedzie bliźniaków, czy nie za późno idę...
Trzymajcie kciuki i miłego dnia :-*

Zobacz załącznik 990201
Trzymam kciuki z wizytę. Może teściową się nie pomyliła z tymi bliźniakami :) się okaże :)

@Velvetka no powiem Ci.... Kawał brzucha. Kawał dziecka :D ja do końca mogłam sobie sznurowac buty sama :) dzieć 3630 56 cm.

Dziękuje wam Kochana za tn temat, jakoś mi lżej na duszy.

@Velvetka ładny brzusio, ale faktycznie musiało Ci być z nim ciężko :) dzidzi duuuże [emoji15] mój synek ważył tylko 2,9, taki maleńki był, że się bałam go podnieść [emoji16]

A w ktorym tyg ci tak brzuszek zaczol szybko rosnąć bo po tym zdjęciu w 5 Msc wydajesz się być b. Szczupla
No jak ja w 6 miesiącu. Jak wjechałam na porodówkę to położna się pytała czy bliźniaki. Ale miałam przekonane z tym brzuchem. Ani się schylić buta założyć, ani nóg ogolić, a do porodu to mąż mnie golił bo nawet ręką nie sięgałam. Żeby się przekręcić w nocy z boku na bok to niejednokrotnie męża budziłam, żeby mi pomógł brzuchala na drugą stronę przerzucić.

reklama
Hej wszystkim :*
Ale ładnymi brzuszkami się tu chwalicie :)
Ja za godzinę mam wizyte u lekarza! :) ale super! Nie mogę się doczekać

Do góry