reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Moja ciąże tez będzie prowadził Pan Doktor :) jakoś dla mnie bez różnicy. Zależy mi tylko na szpitalu w którym będę rodzic a, ze ten ginekolog akurat w tym szpitalu przyjmuje to będzie jednoznaczne z tym ze tam zapisze mnie na poród.

reklama
Ja mam uraz do panów.... I jakoś nie mogę... Wolę poprostu kobietę.... W pracy też mam od groma lekarzy facetów i utwierdzilam się w wierze jakie mają podejście.... No wolę babeczki.. No ale zobaczę. Masakra... Najgorsze jest to, że od 2wyjezdzamy nad morze na urlop a wtedy jakieś tam terminy by były i dupa... Dziś ogólnie mam jakoś zły dzień.

Cześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Czy mogę do Was dołączyć?

Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba :( chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdę
IMG_20190529_055900.jpg
poprostu zrobię sobie bete....

Ostatnia edycja:
Cześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Czy mogę do Was dołączyć?
Gratuluje! I witamy

Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba :( chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
[/QUO A jaki to test?? Może kup ten o większej czułości :)) może na taki zwykły jeszcze jest troszkę wcześnie. Mimo to kreseczka jest, blada ale jest wiec głowa do góry!:) ale dla swojego spokoju może wykonaj bete lub powtórz test który ma 10mlU/ml

Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba :( chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
A jaki to test?? Może kup ten o większej czułości :)) może na taki zwykły jeszcze jest troszkę wcześnie. Mimo to kreseczka jest, blada ale jest wiec głowa do góry!:) ale dla swojego spokoju może wykonaj bete lub powtórz test który ma 10mlU/ml ( sory za podwójny post ale w poprzednim coś skipściłam)

Jotka gratulacje :) bądź dobrej myśli i najlepiej faktycznie idź na betę będziesz miała pewność :) pamiętam Cię ze staraczek 2017, cieszę się że w końcu się udało :)

reklama
Do góry