reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Ja mam uraz do panów.... I jakoś nie mogę... Wolę poprostu kobietę.... W pracy też mam od groma lekarzy facetów i utwierdzilam się w wierze jakie mają podejście.... No wolę babeczki.. No ale zobaczę. Masakra... Najgorsze jest to, że od 2wyjezdzamy nad morze na urlop a wtedy jakieś tam terminy by były i dupa... Dziś ogólnie mam jakoś zły dzień.
Maminek31
Cześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Czy mogę do Was dołączyć?
Jotka_
@Maminek31 no jasne! Siadaj i opowiadaj na kiedy wypadałoby Ci termin?
Jotka_
Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdę
poprostu zrobię sobie bete....
Ostatnia edycja:
Paryżanka
Gratuluje! I witamyCześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Paryżanka
Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
[/QUO A jaki to test?? Może kup ten o większej czułości ) może na taki zwykły jeszcze jest troszkę wcześnie. Mimo to kreseczka jest, blada ale jest wiec głowa do góry! ale dla swojego spokoju może wykonaj bete lub powtórz test który ma 10mlU/ml
Paryżanka
A jaki to test?? Może kup ten o większej czułości ) może na taki zwykły jeszcze jest troszkę wcześnie. Mimo to kreseczka jest, blada ale jest wiec głowa do góry! ale dla swojego spokoju może wykonaj bete lub powtórz test który ma 10mlU/ml ( sory za podwójny post ale w poprzednim coś skipściłam)Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
olaaa7
Jotka gratulacje bądź dobrej myśli i najlepiej faktycznie idź na betę będziesz miała pewność pamiętam Cię ze staraczek 2017, cieszę się że w końcu się udałoZrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słaba chyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
reklama
V
Vel
Gość
Ostatnio edytowane przez moderatora: