Jotka_
Fanka BB :)
Powiedziałam szefowej, ze jestem zmuszona zrezygnować z pracy. Bo nie mam Jk odbierać dziecko z przedszkola a że mam fajną szefowa to zrobiła co mógła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha to Ty kończysz, a ja zaczynam. [emoji23][emoji23][emoji23]Ja pracuje codziennie od 10 do 18 :/ i też mi się nie chcę mam najgorsze godziny pracy bo zapierają praktycznie cały dzień
Tak, 18-2. Więc nie mogę się doczekać jak 17 czerwca pójdę na zwolnienie. Pracuje w piekarni i to nie są warunki do pracy w ciąży.@Velvetka to Ty nocki robisz?
Na kiedy wypada Ci termin z OM?Oto mój dzieciaczek! Jeszcze młody, ale urośnie.Zobacz załącznik 978846
Z OM na 11 lutego. Beta robiona 9-10dpo.Na kiedy wypada Ci termin z OM?