reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

No jakoś tak dobrze spałam, wogole to mam jakąś spokojna głowę, jakbym odetchne LA że się udało. Że tam coś naprawdę widać na tych testach... Ale jeszcze do mnie nie dociera, że to naprawdę się dzieje... Boziu... Znowu będę mamą.. Tak długo czakalam na ten moment.. Ale jakaś mimo wszystko jestem ostrożna.
Ja tez śpię jak dziecko za to bardzo często się budzę na siku:( ale mimo to zasypiam odrazu, zwykle się męczyłam z zaśnięciem a teraz to bym spała i spała. Tez tak mam nie dociera to do mnie dlatego wole jeszcze się nie chwalić. Co prawda szefowi już oznajmiłam na piśmie od lekarza ale dlatego ze mam prace dość wymagająca. Z rodzina i znajomymi jeszcze czekam aż zobaczę za miesiąc maluszka na ekranie bo jak narazie widziałam ale tylko pęcherzyk.

reklama
Ja mam dziwne odczuć takie że może coś się stać wcześniej tak nie miałam ale się tym nie przejmuje jak coś by poszło nie tak to tak widocznie ma być. [emoji848]

Paryżanka, już wszystko rozumiem.. Jeśli chodzi o powiadomienie rodziny to powiemy im dopiero po usg. Zrobię obiad niedzielny jakiś :) xD znajomych nie mam zbyt wiele lu więc nie muszę specjalnie nikogo informować

Ja nikogo nie informuje przeżyli by straszny szok może moje o tatę ewentualnie ostatnio dowiedział się że ma złośliwy nowotwór tarczycy i się podlamal może to go zmotywuje do walki

S ja słuchajcie zapisałam się. Prywatnie do mojej lekarki na 3lipca. A na NFZ wcale nie mogę znaleźć nikogo wcześniej... Masakra..

O kurcze to ja za 2 tygodnie mam wizytę ale zawsze mogę się wycwanic na szybciej powiem że jestem w ciąży a wczoraj plamilam i odrazu przyjmA

No j niestety szukam kobiety ginekolog i jest mega masakra z termin i... Ale koleżanka z pracy nakręcił mnie na takiego młodego doktorka... Że już prawie się przełamałam, ale... Też termin najbliższy 27ego..

reklama
Do góry