reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Paryzanko, zdradz jeszcze swoje imię :p jeśli chodzi o dolegliwości to ja od drugiego dnia po owulacji miałam bardzo widoczne plamienia i od wtedy też mialam mdłości.. Drugi dzień nie biorę bromergon i mdłości trochę zelzaly.. Ale kręci mi się w głowie i ciągnie mnie w podbrzuszu.

Edit. Co do pracy mam zamiar pracować jak długo pozwola, pracuje w szpitalu... Umowę mam do 31 sierpnia. Więc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś miałam dość niespokojną noc :/ nieprzyjemnie bolało mnie podbrzusze co przeszkadzało w zaśnięciu i wybudzało. Nie wiem czemu odczuwałam taki bół ale mam nadzieje że nic złego u dzidzi się nie działo :*

@Julika.s napewno no wszystko w porządku. :) pewnie się mości jajo gdzie trzeba... Ja zaś spałam dziś super.. Tylko wstałam wcześnie bo lać mi się chciało okropnie. I już zasnąć nie mogłam :) generalnie to ciągle mam takie uczucie pelnosci w podbrzuszu.

No jakoś tak dobrze spałam, wogole to mam jakąś spokojna głowę, jakbym odetchne LA że się udało. Że tam coś naprawdę widać na tych testach... Ale jeszcze do mnie nie dociera, że to naprawdę się dzieje... Boziu... Znowu będę mamą.. Tak długo czakalam na ten moment.. Ale jakaś mimo wszystko jestem ostrożna.

Paryzanko, zdradz jeszcze swoje imię :p jeśli chodzi o dolegliwości to ja od drugiego dnia po owulacji miałam bardzo widoczne plamienia i od wtedy też mialam mdłości.. Drugi dzień nie biorę bromergon i mdłości trochę zelzaly.. Ale kręci mi się w głowie i ciągnie mnie w podbrzuszu.

Edit. Co do pracy mam zamiar pracować jak długo pozwola, pracuje w szpitalu... Umowę mam do 31 sierpnia. Więc...
Nie chce jeszcze żeby wśród znajomych było wiadomo, że jestem w ciąży wole poczekać do końca 1 trymestru dlatego dla bezpieczeństwa w razie gdyby ktoś to czytał wole narazie zostać w miarę anonimowa :D za niedługo się pochwale :)

Ja dolegliwości nie mam żadnych poza wzdetym brzuchem i byłem jak na okres noc c uezka bo syn zabkuje a na 7 do pracy[emoji33] ja będę pracować bardzo długo dopuki będę mogła chociaż kilka godzin dziennie mam fajną pracę i wiem że pujda mi na reke

Dziś miałam dość niespokojną noc :/ nieprzyjemnie bolało mnie podbrzusze co przeszkadzało w zaśnięciu i wybudzało. Nie wiem czemu odczuwałam taki bół ale mam nadzieje że nic złego u dzidzi się nie działo :*
Ja tez czuje często ból w podbrzuszu ale z pierwsza ciąża tez tak miałam wiec spokojnie :*

reklama
Nie chce jeszcze żeby wśród znajomych było wiadomo, że jestem w ciąży wole poczekać do końca 1 trymestru dlatego dla bezpieczeństwa w razie gdyby ktoś to czytał wole narazie zostać w miarę anonimowa :D za niedługo się pochwale :)
Okej nie martw się na wszystko przyjdzie czas[emoji3526] u mnie w pracy 3 ukraiński 8 nikt nic nie wie a reszta to panowie więc jest ok

Do góry