reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Velvetka!!!! Noooooo strzeżone go Pan Bóg strzeże :* Właśnie wróciłam z bety, wynik będzie jeszcze dziś, i dodatkowo robiłam progesteron, żeby mieć spokojna głowę na urlop.

Odebrałam dziś wyniki krwi i byłam u lekarza a raczej u lekarki :) wynik beta hCG jest podniesiony co potwierdziło moją ciąże ale żelazo mam niskie (jak zawsze) więc musze dietą nadrobić ;) lekarka u której byłam jest cudowna! Poleciła mi ją przyjaciółka i nie zawiodłam się ;) zrobiła mi usg ale jeszcze nic nie widać ;) ważne że wszystko jest w pożądku. Za 2-3 tygodnie mam przyjść ponownie i na pewno już zobaczę dziecko ;)

Cześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Czy mogę do Was dołączyć?
Witam serdecznie ;) i gratuluje!

Witam serdecznie ;) i gratuluje!
Hej ja się męczę w pracy a tak mi się niechce
A tak w ogóle "Część" wszystkim!
Hej mamy coraz więcej mam i znajome osoby tu się zapisuja
Velvetka!!!! Noooooo strzeżone go Pan Bóg strzeże :* Właśnie wróciłam z bety, wynik będzie jeszcze dziś, i dodatkowo robiłam progesteron, żeby mieć spokojna głowę na urlop.
Czekamy na wyniki będzie dobrze
Cześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Czy mogę do Was dołączyć?
Hej zapraszamy miło poznać przyszła mamę mam podobne dolegliwości może napisz coś o sobie na kiedy wychodzi Ci termin z OM

Odebrałam dziś wyniki krwi i byłam u lekarza a raczej u lekarki :) wynik beta hCG jest podniesiony co potwierdziło moją ciąże ale żelazo mam niskie (jak zawsze) więc musze dietą nadrobić ;) lekarka u której byłam jest cudowna! Poleciła mi ją przyjaciółka i nie zawiodłam się ;) zrobiła mi usg ale jeszcze nic nie widać ;) ważne że wszystko jest w pożądku. Za 2-3 tygodnie mam przyjść ponownie i na pewno już zobaczę dziecko ;)
Dobrze, że przypomniała muszę zadzwonić jeszcze do jednej przychodni :) zapytać o Panią doktor.
Ja dziś mam wolne, bo na 13:30 idę na przedstawienie mojego synka na dzień mamy i taty... :)

Ja pracuje codziennie od 10 do 18 :/ i też mi się nie chcę ;) mam najgorsze godziny pracy bo zapierają praktycznie cały dzień

Też kiedyś tak pracowałam ale od września zgodzili się na przesunięcie mi godzin ob 8do 16, bo przedszkole do 17otwarte i żebym dziecko mogła odebrać.... Tylko piątki pracuje 10-18 wtedy mama mi go odbiera...

reklama
Do góry