reklama
kropelka860
Fanka BB :)
U mnie wczoraj na wizycie wszystko ok. Wszystko pozamykane na trzy spusty. Mała waży 3095gram powiedział że będzie malutka. Widziałam wczoraj jej buziczke;* przepływy wszystko w porządku 4 lutego kolejna wizyta. Ucieszylam się że jeszcze czas bo mam remont w przyszłym tygodniu może zacznę działać cos z mężem narazie mamy post.
Dragonella
Vanilla gratulacje :-)
zasmarkana rozpoczynam ostatni dzien brzuchowania :-)
zasmarkana rozpoczynam ostatni dzien brzuchowania :-)
Anikaaaa
Vani gratulacje!;-)
Made trzymam kciuki za jutro!;-)
W ogóle gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt i dobrych wieści;-)
Trzymam kciuki też za dzisiejsze;-) my dopiero o 16 mamy wizytę.
Wczoraj odebrałam wyniki moczu i jakoś takie kiepskie są:/ trochę się zmartwiłam, dzisiaj rano powtórzyłam badanie, przed wizytą odbieram, mam nadzieję że będą lepsze...
U okulisty też szału nie było...zapisałą mi maść i powiedziała że jak po 10 dniach nie zniknie to czeka mnie kolejny zabieg...:/
Także humor dziś kompletnie nie dopisuje...
Made trzymam kciuki za jutro!;-)
W ogóle gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt i dobrych wieści;-)
Trzymam kciuki też za dzisiejsze;-) my dopiero o 16 mamy wizytę.
Wczoraj odebrałam wyniki moczu i jakoś takie kiepskie są:/ trochę się zmartwiłam, dzisiaj rano powtórzyłam badanie, przed wizytą odbieram, mam nadzieję że będą lepsze...
U okulisty też szału nie było...zapisałą mi maść i powiedziała że jak po 10 dniach nie zniknie to czeka mnie kolejny zabieg...:/
Także humor dziś kompletnie nie dopisuje...
Mokito
My juz po, wszystko git. Rozwarcie na opuszek, ok. 2,8 kg, 45 cm. W ten miesiac malutka przybrala jakis kilogram, a ja 3! Jeszcze tydzien, dwa mam sie z soba delikatnie obchodzic, a potem to juz wszystko jedno ;-) ;-)
reklama
Anikaaaa
My już też po wizycie Wszystko ok! Szyjka się skraca, ale zamknięta, także czeka nas jeszcze jedna wizyta. Mała waży 2,9kg.